Monday 7 May 2012

Dessa Mens Grey Skinnjackor kommer att ställa stora Presenter till den eleganta mannen i ditt liv!

Om din man redan äger en svart eller brun skinnjacka, varför inte ta upp några heta mönster i MENS grå skinnjackor för din älskling! Dessa top design in mens grå skinnjackor kommer att göra honom leende och kommer att göra huvuden turn vart han än går, även dina!

Comune Lee Jacket är ett bra alternativ för bara $ 89,95. Anledningen den här jackan är under $ 100,00, är ​​att den är gjord av en lyxig faux läder. Detta är bra om din kille är en djurvän och är medveten om att inte inklusive animaliska produkter i sin garderob eller diet. Med en off center blixtlås på framsidan, har denna jacka också fyra perforerad tryckknappar fickor på framsidan, en logotyp brodyr på vänster ärm, en kontrast ut foder, och en dold innerficka. Ribbings nertill kommer att skapa en skräddarsydd, smal passform att han kommer att älska att bära med allt i sin garderob. Detta blir hans favorit vardagliga bekväm jacka som kommer att hålla varmt under hösten och våren säsonger!

Diesel Luppyr jackan är ett bra alternativ med större europeiska stil. Den här jackan är klar i ett slät grå läder en spridning krage. Jackan har epåletter på axeln och komplett med klaff fickorna och logotyp prägling vid bröstet. Zip fickor i midjan kommer att hålla dina objekt nära dig och säkert, samtidigt det tonala ribbstickat i ärmslut ger en passform som han kommer att älska. The krinklad vintage behandling på denna läderjackan skapar en unikt utseende som gör henne sticka ut. Detta är bra för killen som verkligen äventyrlig när det kommer till hans ytterkläder val. Han kommer att älska den särskilda trodde du sätta i plocka honom här fina jackan!

För ett fantastiskt motorcykel jacka, plocka upp Artful Dodger Läder jacka för $ 234,99. Denna jacka har en mjuk äkta läder kropp och en front dragkedja. Mandarin krage på den här jackan avslutas med en tryckknappar. The pusslas design har perforerade detaljer, medan epåletter på axlarna och olika fickor skapa en look som är funktionell och detaljerad. Denna jacka har en resårstickning nertill och meshfoder maximal stil. Din kille kommer att älska den ljusa färgen i denna jacka, och kommer han att bära den hela sommaren och våren längtar efter en snygg look!

Om dina killar älskar hipster överklagande av en Members Only jacka, plocka upp Läder Bomber jacka för honom för $ 239,99. Denna jacka har den traditionella stilen linjer Members Only jackor att han älskar så mycket. Med en bältade halskrage, ett fyra gömda konstruktion, räfflade trim på ärmar och nertill, är detta jacka ett fantastiskt köp. Han kommer att älska enkelheten i full blixtlås och rena linjer. Stor i praktiskt taget allt kommer denna jacka ser jättebra ut på honom, utklädd eller klädd ner!

Om din killarna vill återuppleva hans storhetstid att vara en idrottsman på gymnasiet, plocka upp en jacka som är inspirerat av brev kavajer. LRG Gametime skinnjacka är ett bra alternativ för $ 186,99. With pusslas konstruktion för att visa upp stora detaljer, erbjuder detta jacka en stor filt brev patch på vänster bröst och brodyr på höger sida. Jackan har också lyfts fram av en kontrast rand trim på krage, ärmslut och midja. Den tryckknappar gör det lätt att halka här jackan på och av. Perfekt för alla årstider, är detta en stor gåva han kommer att älska!

Dessa top design i mens grå skinnjackor kommer att göra en fantastisk present till din speciella kille!

No comments:

Post a Comment