Thursday 17 May 2012

Att hitta det perfekta bröllopet hatt eller Fashionabla fascinator

Efter den spännande emot ditt bröllop inbjudan, de flesta kvinnors tankar går till shopping och köpa den perfekta bröllopet outfit.

Men glöm inte att handla för hela outfiten, inklusive väska, skor & hatt.

Ett bröllop är en av de få gånger att kvinnor får bära någon form av snygga huvudbonader. För många är det första eller enda gången du har slitna hatt, så till skillnad från andra kläder, kanske du har ingen aning vad som passar din ansiktsform, frisyr eller färg.

Välja rätt hatt eller fascinator att komplettera din klädsel kan hjälpa dig att känna dig säker och ser fantastisk.

Så, vem kan bära hatt på ett bröllop? Det är tradition för brudar mor och mor till brudgummen att bära en formell kostym eller klänning, kompletterat med en snygg hatt, ofta bredbrättad. Om möjligt är det bra att handla för hela outfit på samma butik, det är bara för att du är mer benägna att hitta nyanser som matchar alla tillbehör.

Om hattar bärs, ofta mostrar, systrar och kusiner kan unna sig en liten hatt på sig också. För vänner och gäster till bruden eller brudgummen, en enkel sommarklänning kompletteras av ett elegant bröllop gäst hatten kan se bra. En enkel stråhatt med färgade band knutet runt kan se bra om du är kreativ. En mindre formella alternativet är fascinator som är ett billigare alternativ än en formell kyrka hatt.

Om du är in vintage stilar, vad sägs om en Cloche mössa till en vinter bröllop, eller en pillerburk för en sommar stil? Med 40 och 50-talet stilar så populär, kommer dessa göra en riktig mode uttalande och ser fantastisk också.

En av de nya mode som kan se särskilt bra ut på petite kvinnor är fascinator, som sitter fint på huvudet och ser mycket elegant. Du kan ofta få dem färgade för att matcha din outfit, som också kan vara till hjälp om du har valt en ovanlig färg. Detta kan vara ett bra utseende för mödrar, familj eller gäster.

Om du inte är säker vad som kommer att passa dig, gå till din lokala hattaffär eller modist med en kompis och prova några stilar och färger. Det kommer inte ta lång tid att upptäcka vad som fungerar och inte fungerar - du kommer snart att hitta rätt stil för dig. Glöm inte att ta ditt bröllop outfit så att du kan matcha stilen och färgerna exakt - det är ett tillfälle där färgmatchning är ganska viktigt.

När du har köpt din mössa, förvara säkert i en hattask eller någonstans det inte blir krossad, i solen, säkert tills bröllopsdagen.

Under de veckor som ledde fram bröllopsdagen är det viktigt att fundera på vad frisyr du ska bära för att komplettera hatt - ett besök hos din frisör kan vara till stor hjälp.

Beroende på typ av hatt, kanske du vill odla håret lite längre så att du kan få lockar som visar, eller har en smart tillskurna kvitta din fascinator. Du kan hitta en provkörning av en mössa & hår är viktigt för din sinnesfrid, är detta en dag som du inte kan upprepa, så det är viktigt att du ser bra ut för fotona. En bra frisör kommer bli mycket glad att kunna erbjuda råd som hjälper dig se din bästa för den stora dagen.

Glöm inte att bära din hatt med stolthet och njut!

No comments:

Post a Comment