Saturday 19 May 2012

Köpa den perfekta presenten till Dam-Match gåvan till hennes personlighet och intressen

Det sägs ofta att kvinnor är ett mycket svårt kön att köpa för, och kan jag tillägga att det oftast manligt kön som säger detta. När det kommer till att köpa rätt present till en kvinnor, fick jag tänka, vi är "kvinnliga arter verkligen så svårt att köpa för? Mitt svar på detta skulle vara något, om du försöker och hitta en present som matchar hennes personlighet och intressen. I denna artikel kommer jag att belysa några gåva idéer för att matcha olika personligheter och intressen

Out-Going typen som gillar att ha kul-rolig och nyhet presenter är en bra matchning för en kvinna med denna personlighet. Här är några som jag har plockat.

Candy Bra-som namnet antyder är detta en bh på rent av godis (ja godis!). Sötsakerna själva, som det finns 330, är ​​de läckra halsband godis som vi alla brukade älska som barn. Det är inte längre fråga om "göra mitt bröst ser bra ut i den här?" Utan nu är frågan "göra mitt bröst ser GOTT i den här?" Även i den här serien är Candy G-string och Candy Strumpebandsorden.

Wind Up Racing Grannies-här roliga nyhet leksak är ett par mormödrar, som när man hamnar upp dem, kommer tävla mot varandra, hålla på sina promenader stöder! Dessa racing mormödrar är verkligen väldigt roligt att titta, och en stor gåva för en kvinna som gillar att skratta! I denna serie är Wind också slåss Grandads (ja, dessa två grandads slåss mot varandra med sina käpp.

Den hemtrevliga typ om honan du köper för är den hemtrevliga typ, är det uppenbart att säga att köpa henne något för hennes hem är perfekt. Men att sätta fingret på ytterligare är det klokt att köpa en bostad gåva som passar hennes smak, vare sig det är traditionell eller modern. Det finns naturligtvis ett brett spektrum av produkter, men här är 2 exempel på presenter som passar denna typ av kvinna.

Handgjord Mango Wood ljushållare-just dessa ljusstakar är eleganta och med en modern look, kommer den passa väl i det moderna hemmet. Även om det finns naturligtvis många typer som finns, de som jag vill betona här i själva verket komma som ett set med 3 kvadrat aktieägare som alla större större då nästa och passa 'till' varandra.

Pop Corn Maker-en hemtrevlig person är någon som inte bara är stolt över hennes hem, men gillar att tillbringa sin tid i den. Jag har valt pop corn maker, ty på dessa DVD nätter, gör det till en perfekt kombination.

Creative Typ - om hon är vad man skulle kalla den kreativa typ, att köpa henne en gåva som har kreativa flare skulle vara en bra match. Här är två exempel.

Handmålade Pop Art Canvas - själva målningen kan vara en exakt kopia av ett foto tryck, det kan vara en känd person, en stad eller en personlig bild. Kreativiteten är i omvandlingen av bilden i ett pop konstverk. Det finns också andra kreativa mönster som kan uppnås, t.ex. Retro, illustration och Warhol. Men dessa mönster brukar vanligtvis vara för personliga foton.

Den skönhet och modemedvetna-det skulle vara rättvist att säga att det finns många kvinnor i denna kategori. Valet av gåvor som du har finns här är enorm. De mer traditionella gåvor såsom kläder och parfym är ett självklart val. Här är två lite mer unika gåvor som hör till denna kategori.

Bath Pärlor - med ett varmt bubbelbad efter en lång hård dag på jobbet är att de flesta kvinnor, himlen. Bath Pärlor göra ett bra komplement till den atmosfär av avkoppling och spa-behandling. De flyter på vattnet och kommer att övergå i 7 olika färger hela tiden. Dessa omgivande ljus bad pärlor är perfekta för en avkopplande stund i badet.

Den personliga Stylist - nu, låt dig inte luras av orden personlig stylist och tror att detta är något som bara de rika och berömda har råd med. Denna mycket unika och användbar gåva är faktiskt en personlig stylist i presentförpackning. Denna presentförpackning består av personliga stil rapport som sammanställts av en stylisten som har arbetat med topp kändisar och skådespelare. Mottagaren måste fylla i ett frågeformulär som besvarar frågor på områden som deras höjd mätningar, niggles kropp, färg, stil personlighet och ansiktsform. De kommer att få en personlig stil rapporterna skall innehålla: vilka färger passar dig, hur du kan maximera dina tillgångar, vilka kläder passar din kroppsform och höjd, hur man klär att dölja kroppen niggles, vilka poster är ett måste för din garderob, hur din ansiktsform effekter vad make-up och hår val du bör göra och mycket, mycket mer. Jag skulle betrakta detta en utmärkt present till den modemedvetna kvinnan.

Även om det finns ett mycket stort utbud av personligheter och intressen att ta hänsyn, jag har täckt inte alla i den här artikeln. Syftet med denna artikel är att hjälpa dig driva din kedja av tankar när hitta presenter till kvinnor, och jag hoppas att jag har gått lite sätt att uppnå detta.

No comments:

Post a Comment