Thursday 24 May 2012

Betydelsen av iPAD

Titta på utvecklingen inom elektronik och kommunikation, är konsumenter undrar om den konventionella Mobiltelefonen har blivit föråldrad. Den direkta orsaken till en sådan reaktion är införandet av IPAD av Apple Computers. Det påstås att detta är en "tredje kategorin" mobil anordning som är ett mellanting mellan en bärbar dator och en smart telefon. 9,7 tums pekskärm tablett förväntas skapa ringar på vattnet i havet av produkter som översvämmas globala marknaderna under de senaste decennierna. Med en enda enhet konsumenterna kommer att kunna surfa på Internet, skicka e-post, spela film eller musik och visa samt dela bilder. Den kan också användas som en spelkonsol. Ytterligare de kan läsa böcker och tidningar från Apples iBookstore. Produkten förväntas revolutionera förlagsbranschen. IPAD är skisserat med 1GHz processor, WiFi, Bluetooth och 3G-uppkoppling. Dess skärm är LED multitouch liggande eller stående läge. Den är utrustad med batteri som kontinuerligt kan arbeta i 10 timmar. Lagringskapaciteten varierar från 16GB till 64GB.

Företaget är optimistisk och tror att deras nya produkt kommer att bli framgångsrik i den mån marknaden förmögenheter berörs. De har till sina krediter framgångssagan iPhone som omvandlade begreppet mobiltelefoni. Så är fallet med iPod som har rekordförsäljning på 250 miljoner enheter. Som en bärbar mediespelare, iPod utrustad med 160 GB lagringsutrymme som kan rymma 40.000 låtar. Enligt rapporter iPhone och iPod Touch har släppt lös utvecklingen av de över 1 kommer 40.000 program och IPAD har förmånen att ladda ner dem mycket till fördel för dess användare.

Men det finns skeptiker som förväntar sig vissa nackdelar i Apples mästerverk. I början finns det konsumenter som anser IPAD som mycket dyrt. En allvarlig brist som påpekats av vissa kritiker är den icke-kompatibilitet med Flash och Java-format, när 70 procent av spelen och 75 procent av videon finns på Internet är beroende av Flash stöd. Även om Apple har hävdat att IPAD är den bästa produkten för vissa typer av datorer som att surfa, läsa e-böcker och konsumenter video kommer att få många billigare alternativ i detta sammanhang. Men faktum kvarstår att en enhet som IPAD som väger bara 1,5 pounds, och med tjocklek på 0,5 tum kan erbjuda väsentliga funktioner som är utan motstycke i modern historia. Det är definitivt en ny och uppfriskande upplevelse för konsumenterna. Den stora multi touch-skärmen är ett bekvämt alternativ för glupsk läsare. Det är en sida i taget läge med färg illustrationer eller texter. Skärmen hjälper också användaren att se både post och meddelanden i rutan samtidigt. Vare sig det är bilder, video eller You Tube konsumenterna kan uppleva förändringen. Satnav anläggningen med hjälp av Google Maps är en annan praktisk funktion i denna kompakt enhet.

Många experter som tittar på denna utveckling i den mobila enheten segmentet är mycket optimistiska att införandet av IPAD kommer att bana väg för mer konsumentinriktade produkter inom en snar framtid. Innovate eller dö är budskapet för ledarna för näringslivet i en tid präglad av framväxten av nya produkter och tjänster till gagn för mänskligheten.

Hitta billiga mobiltelefoner från bäst säljande märken som Apple, LG, O2 och Dell mobiltelefoner på Mobile telefon jämförelse webbplats.

No comments:

Post a Comment