Wednesday 16 May 2012

Hur man skriver en attraktiv eBay Beskrivning

En bra eBay beskrivning av din lista kommer att öka din försäljning på eBay, och spara tid för att svara på e-post från dina potentiella budgivare som har intresse för din produkt, men anser förvirrad om din beskrivning. Och nedan är några bra tips på hur du skriver en attraktiv eBay beskrivning, som ni få erfarenhet, kan du lägga till mer till din egen praktik.

1. Skapa en rubrik genom att upprepa några av de sökord som du använt i rubriken, och lägga till en enradig fras eller sammanfattning som beskriver din post i allmänhet

2. Följ formel bäst-bra-bättre, eller hållfasthet svaghet-styrka). Beskriv det bästa av ditt objekt, beskriva så bra funktioner, då beskriva bättre funktioner. Tänk på att läsarna är mest sannolikt att minnas det första i en lista, sedan det sista i en lista, och slutligen, oavsett noterades i mitten.

3. I er beskrivning, kom ihåg att inkludera en tydlig och högkvalitativ bild som bäst kan presentera ditt objekt. En bild säger mer än tusen ord

4. Glöm inte att notera märke, färg, storlek (t.ex. M, L, XL) eller dimension (t.ex. 24 diameter, 18 hög), publiceringsdatum. och skick. Om du känner till historien eller bakgrunden av dina objekt, lägga den där, den här typen av innehåll till stor del kommer att höja budet intresse att köpa den.

5. Gör din sjöfartspolitik klart att dina potentiella budgivare. Nämn om du har sjöfarten begränsning (t.ex. skickar ni inte på lördag eller söndag).

6. Ditt typsnitt val ska hållas till grundläggande typsnitt: Arial, Times New Roman, Courier New, Vedanta, eller Comic Sans MS.he anledning att välja dem är att nästan varje dator kommer att stödja dem. Som globalt företag, måste du se vad du skriver kan ses av majoriteten av folket.

7. De större teckenstorlekar används för rubriker och sub-rubriker. Större typsnitt skapa betoning och rikta uppmärksamheten för ögat att se. Och om dina objekt riktade till seniorer har ofta ett större teckensnitt i hela presentationen eftersom deras syn inte kan vara mycket bra

8. De flesta teckensnitt färger du ser på auktionerna kommer att vara svart. Det finns ett par undantag från denna, speciellt när du vill skapa fokus och uppmärksammar några viktiga punkter i dina artiklar. De två mest populära typsnitt färger: rött och grönt.

9. Färger i mallar, bakgrunder och områden Layout. Färg kan ge besökaren till auktionen en känsla om auktionen och post (er). Kom ihåg många människor köper känslomässigt. Men inte missbruka hjälp av färg.

10. Vill uppmuntra köpare att titta på dina andra listor, utan även en länk som öppnar ett nytt fönster så du behöver inte skicka iväg dem innan de lägger ett bud på ditt objekt

11. Sista och den viktigaste. Sätt dig i en situation anbudsgivaren. Granska din egen beskrivning noga för att se om det är tillräckligt attraktiva, om du vill ta ett beslut att bjuda på det efter att ha läst den. Om inte, så tänk från budgivares tänkesätt igen för att se vilka typer av förbättringar du behöver göra.

Hänvisningar

Vill du veta mer om hur du startar din ebay företag kan du hänvisa tjäna pengar på eBay för att få veta mer.

Sean.Ray är expert på online-verksamhet. Han har mer än 10 års yrkeserfarenhet av vägledande människor att skapa sin egen online-verksamhet. Och du kan kontakta sean.ray @ onlinemoneyclue om du har några frågor om denna artikel.

No comments:

Post a Comment