Saturday 12 May 2012

LG Chocolate BL20 Mobiltelefon Recension - Telefon bra nog att äta

Så mycket tillbehör som ett verktyg, den 2,4-tums skärm och 262.000 färger QVGA-display säkerställa en kristallklar mobiltelefon. På 115 gram, förvaltar LG Chocolate BL20 också vara lätt och vig utan att alls tunn och passar perfekt i handflatan.

Sina dolda navigationssystem och färgglada bakgrundsbelysning ger en blank yta till en annars standard telefonens lucka. Till skillnad från sina föregångare Choklad saknar BL20 en pekskärm, men gör upp för det med knappar som är integrerade i själva telefonen och ger en spännande och ny mobiltelefon.

Funktionerna

LG Chocolate BL20 har en 5-megapixelkamera som ger bilder felfritt och har höjt ribban i en värld av mobilkameror. Det innefattar grundläggande blixt, autofokus och en zoomfunktion samt en spännande utbud av avancerade funktioner såsom geo-taggning, le, blinka och ansiktsavkänning sensorer. Ta bilder på telefonen kommer aldrig att bli detsamma igen. Även den orörda Bildkvaliteten kan ha äventyrat videouppspelning, eftersom BL20 är ibland trög och ryckig när du tittar på video.

The BL20 har en imponerande musikspelare gör det möjligt för lyssnaren att organisera sin musik efter artist, album, titel eller genre. Kombinera det med telefonens Bluetooth-kapacitet och BL20 kan du lyssna på dina favoritlåtar på den närmaste stereo.

Det mest revolutionerande funktionen på BL20 måste införandet av Widget Hotkey som finns på deras meny. Den snabbtangenter ström information om användarens val direkt till telefonen skärm. Oavsett om du behöver hålla dig uppdaterad med nyhetsrubriker, väder eller på aktiemarknaden, är LG Chocolate BL20 garantier information bara ett klick bort.

Minne

Med alla dessa hög kvalitet och dramatiska funktioner, behöver en telefon som BL20 hinkar med minne och gör oss inte besvikna. The BL20 ger en imponerande integrerat minne på 130 megabyte med ytterligare 8 GB minneskort. The BL20 lyckas där andra mobiltelefoner har misslyckats innan den genom att tillhandahålla tillräckligt med minne för att motivera dess egenskaper.

Den första telefonen i LG's Chocolate serien var verkligen en hård handling att följa, med tusentals mobiltelefoner flyger bort från hyllorna i hela världen - föga förvånande. Denna nya tillskottet i serien, tillsammans med BL40, är ​​en värdig efterträdare. När allt tar det approachability av den första telefonen i linje med några nya funktioner.

RATING: 4 / 5

LG Chocolate BL20 har officiellt placerats LG in bland dess främsta konkurrenter: Nokia, Samsung och Motorola. LG Chocolate BL20 handlar om stil och inte misslyckas med att leverera med sin eleganta form och chic utseende. Men det är inte bara ett vackert ansikte - LG Chocolate BL20 är enastående i dess egenskaper och prestanda.

Uk köpare kan slå några av kostnaden av telefonen genom att forska LG Chocolate BL20 kontrakt handlar online. De pengar som sparas är ofta värt den extra tiden.

No comments:

Post a Comment