Friday 4 May 2012

Varför ska du köpa Moccasin skor?

Moccasin skor är gjorda av mjukt läder (ofta med rådjur dölja) och de var vad indianerna stammarna bar omkring 400 år sedan. As deerskins lätt förvärvas då, blev mockasiner ganska populär bland stammarna. Detta kan också tillskrivas det faktum att de är väl stoppad för grov liggande och mjuk nog att hålla dem varma. De är mycket tystare än de flesta skor som säljs i dessa dagar och ge bra grepp att förhindra en från att halka. Till skillnad från många andra skor hade mockasiner dör inte ut i tid, men är fortfarande lika populär idag även om mönster i viss mån har utvecklats (men avvek inte mycket från den ursprungliga).

Den mest traditionella och typiska slag är slip-ons, som också kallas ibland loafers. De har kommit långt sedan de först infördes på 1930-talet. Tillbaka sedan brukade folk att bära dem på lata, casual dagar men nu design har blivit så mycket bättre och mångsidig som du enkelt kan bära ut dem någonstans, inte ens att arbeta! Exempelvis är detta mocka öre dagdrivare naivt i design utan upptaget mönstret på det. These öre loafers kan träda i lägenheter, klackar för dem som vill lägga lite höjd på deras status.

Det finns också körskor för personer som ofta kör ut för längre resor. Man skulle kunna tro att någon skor kan användas att köra men som du skulle vara bara delvis korrekt. Det är lätt att hitta skor du kan använda för körning, men det är inte lätt att hitta en som kan pågå år efter år och ändå ge dig den bekväma passform. Anne Kleins Driving Moc är en sådan ett par drivande skor. Medan den yttre designen är modern med blanka maskinvara detaljer, till det som extra tålig häl stötfångare skyddar mot slitage och skoinlägg är speciellt framtagen att ge extra komfort för dina fötter. Men dessa skor är mer än bara köra skor, du kan använda dem för casual gå lika bra.

Men om du helt enkelt letar efter något som inte dressat eller elegant och bara bara sandaler att bära när du går ut till butik, leta längre än Minnetonka's Vail Thong sandaler. Den här har en västerländsk känsla till dess design med casual rem kil sandal stil. Det är enkelt nog som du kan bära ut det som alla andra typiska sandaler, men den har också ett 2-tums kil att ge den en extra glans, vilket gör det trendiga nog att gå ut på en tillfällig utflykt. Som alla andra mockasiner har det bra innersula stötdämpning och dragning mönstrade sula ger ett bra fäste.

Annars, ta en gåskarl på ännu ett av Minnetonka's idé - Woodstock Boots. Dessa infödda American letar stövlar har ordet bohemiska skrivet över hela sig. Utforska naturens vildmark i den och du kanske får en känsla av personens liv tillbaka då. Dessa stövlar har fransar trim vid ankeln och kalven samt casual läder spets-up. Den levereras i fyra mocka färger - svart, brun, dammig brun och tan. Bär den med knäet nivå kjolar eller klänningar komplettera dem!

Dessa skor är inte troligt att går ur stil som helst snart, ser att de varade i ett par århundraden redan. Få några par av dem skulle vara ett bra investering som någon annan, inte sant?

No comments:

Post a Comment