Tuesday 29 May 2012

Anthelios av La Roche Posay produkter översyn

Anthelios av La Roche Posay är en linje av solskyddsmedel som har något för alla. För många människor, att välja en solskyddskräm handlar inte bara om SPF nivå. Många konsumenter vill se till saker som att hålla sin hud återfuktad, och se deras porer blir inte igensatta är viktigt också. Med så många olika märken av solskyddskräm kantar butikshyllorna idag, är det inte konstigt folk blir förvirrade om vad produkten kommer att arbeta för dem, och tillfredsställa deras oro också. Anthelios av La Roche har en mängd produkter solskyddskräm som har tagit dessa, och andra frågor, i beaktande när de formulerades.

Om du inte redan har hört, är Anthelios bjudet att vara bäst solskyddskräm produkten i världen, och här är varför.

Många solkrämer finns på marknaden idag endast ger skydd mot UVB-strålar. Anthelios produkter är formulerade med antingen Mexroyl SX eller Mexoryl XL, en ingrediens som ger skydd mot både UVA-och UVB-strålar. Mexoryl SX har använts i andra solskyddsmedel för en bättre del av femton år. Mexoryl XL har dock endast nyligen godkänts av Health Canada, och är en olje-lösliga formen av Mexoryl molekylen är det så passande namnet efter. Detta gör Anthelios av La Roche Posay betydligt mer vattentåliga att de som bara innehåller Mexoryl SX. Dessa tillsatser lyfta Anthelios i den mycket eftersökta--efter, brett spektrum solskyddsmedel kategori.

Anthelios tillägger andra ingredienser som också har sol-blockerande egenskaper, såsom zinkoxid och titandioxid. Dessa ytterligare ingredienser ger en mer än tillräcklig mängd av skydd för din hud som inte bara kommer hindra dig från att få Solen brände, men också skydda dig från tidigt åldrande och vissa typer av hudcancer. Nu så är detta ett solskyddsmedel som alla kan dra nytta av! Men hade folk på La Roche Posay slutar inte där.

Anthelios är också en oerhört foto-stabil solskyddsmedel. Detta innebär att den inte bryts ner nästan lika snabbt som de flesta andra solskyddsmedel på marknaden. I själva verket har studier visat att Anthelios fortsätter att filtrera skadliga solstrålarna upp till tjugofyra timmar efter att det var första gången tillämpas. Det är dessa extra sol-filtrering ingredienser, och kapacitet, vilket har slungats Anthelios i en egen kategori, och varför det kallas den bästa produkten solskyddskräm i världen. Det är också därför många rekommenderar dermatologer Anthelios av La Roche Posay över andra hudvårdsprodukter.

Anthelios av La Roche Posay kommer i många varianter, inklusive den populära Anthelios XL SPF 60, som är en av de högsta solskyddskräm tillgängliga. Anthelios är lämplig för alla åldrar och hudtyper. Detta är bra för de föräldrar som befinner sig vid stranden i timmar i sträck som sina barn leka i vattnet. Alla Anthelios produkter innehåller både UVB och UVA-skydd. Den finns i både kräm och spray form, och är en stor dag produkt.

Totalt sett är Anthelios av La Roche Posay en helt magnifik solfilter produkt. Det ger den ultimata solskydd, och känns drömmande slät på din hud. Det kommer inte att tvätta bort efter bara några timmar, och är det främsta valet i solen skärmar för många dermatologer.

Is Anthelios av La Roche Posay verkligen det bästa solskyddet i världen? Nåväl, låt oss bara säga att, för tillfället, har det någon verklig konkurrens.

No comments:

Post a Comment