Sunday 13 May 2012

Som Billiga Bärbar DVD-spelare är din bästa insats?

Du vet det gamla ordspråket. Du får vad du betalar för. Med högre pris kommer bättre kvalitet och de mest populära funktionerna och funktion. Jag kan inte tänka mig en enda tillverkade bra om detta inte är ett faktum. Men även i de förlorade prisklasser av alla produktkategori, vissa modeller fungerar helt enkelt bättre än andra. Bärbara DVD-spelare är inte annorlunda när det gäller kvalitet / prisjämförelse.

Det ska vara säker på att några otroligt billiga bärbara dvd-spelare finns tillgängliga och många av dem är ett totalt slöseri med pengar. Men frukta inte, eftersom det finns några utestående aktörer i botten prisklass. Nu behöver du inte slösa dina pengar på en bit skräp trots låga priser är din viktigaste fråga. Använd dessa riktlinjer för att upptäcka dem.

De stora sak du offra till lägre kostnad är skärmstorlek. Räkna på det hela för att få A 7 till 8 tum skärm i $ 100 rad. Dessutom inte automatiskt bortse obekant tillverkare. För ett antal år sedan när de bara var nya på marknaden, köpte jag min första av märket bärbar DVD-spelare eftersom det var det enda jag hade råd i dessa dagar. Min familj använde fan av den där saken och det fungerade bra för ca 6 år. Sedan dess har jag haft olika bärbara dvd-spelare som kostar hundratals fler och inte fungerar så bra som den första maskinen.

Omdömen om detaljhandeln platser är vanligtvis ett utmärkt verktyg. Under förutsättning att feedback är konsistent över ett sortiment av konsumentprodukter betyg, kan du tro att det är tillförlitligt. En högkvalitativ DVD-spelare är lätt att upptäcka med kommentarer som du ska läsa. Likaså om det finns problem med en viss modell, som oförutsägbara batterier (något som är relativt vanligt vid den lägre prisnivå), kommer du plats det också.

De primära områdena för koncentration tolka kundbetyg borde bildkvalitet, ljudkvalitet och batteriets prestanda (inklusive laddningstid och körning). Inse dock att en del av människor har orealistiska förväntningar. Så låt inte en negativ bedömning stänger du av en viss modell. Istället kan de flesta tala för produkten. Efter det, fokusera på viktiga egenskaper och se ditt val har de flesta, om inte alla dessa. Besitter dessa egenskaper bidrar till nyttan av enheten och kommer att tillföra mycket till den totala tillfredsställelse med din slutliga urvalet.

Se till att din DVD-spelare kan acceptera flera filformat. En hel del extremt låga priser enheter idag är mycket flexibla i sin förmåga att tolka och visa alla typer av filformat, inklusive DVD, MP3, DVD + R / RW, CD, CD-R/RW, och JPEG. Leta efter A / V-utgång för anslutning till en hemmabio eller helt enkelt en större tv. Om din huvudsakliga DVD-spelare någonsin går sönder, kommer med dessa utgångar kan du använda din bärbara som en tillfällig stand-in tills du kan ersätta den. För längre resor med barnen, kommer A / V ingångar kan du använda displayen för spel helt enkelt genom att ansluta en spelkonsol.

På tal om roadtrips och barn, dubbla hörlursuttag bara om nödvändiga och allmänt tillgängliga i lågprisimporten spelare i dag, så se till att leta efter dem. Dessutom bekräftar du att billiga bärbara DVD-spelaren fartyg inte bara med erforderlig nätsladden, men har också en DC billaddare. Anti-hoppa-kretsar är en annan bra funktion som nu erbjuds på många billiga maskiner idag och är nästan en nödvändighet för att njuta av dina DVD-skivor på vägen.

Vilka billiga bärbara DVD-spelare gör konsumenter arbetslöshetstalet högst? Besök webbplatsen handlar om bärbara datorer och få feedback från konsumenterna betyg, prisjämförelser och specifikationer modell för att lokalisera topprankad bärbara DVD-spelaren här.

No comments:

Post a Comment