Thursday 3 May 2012

Aquamarine: Spectacular Färg

Aquamarine kallas som The Gem of the Sea. Den har en utomordentligt vacker färgskala, huvudsakligen ljusblå. Det besitter olika nyanser av havsvatten - ljusblå färg för att mörka med touch av grönt i alla möjliga variationer. Aquamarine relativt neutral färg går mycket bra med ett brett utbud av hudtoner och färger ögat gör det till en favorit bland kvinnor världen över.

Akvamariner vacker ljusblå färg väcker känslor av sympati, tillit, harmoni och vänskap. Den representerar liv precis som vatten, som det verkar har fångat från klarsynt blå oceaner. Det är i synonym med känslor som bevisa sitt värde i varaktiga relationer. Aquamarine sägs att säkerställa ett framgångsrikt och ett lyckligt äktenskap, speciellt till bruden få glädje och rikedom till sin familj. I forna tider var akvamarin anses stenen ingjuta känslan av optimism och positivitet i livet. En verkligt gudomlig sten med en spektakulär färg. En idealisk äktenskap gåva.

Aquamarine används i den andliga aspekter av livet och för att bättre förstå de mysterier naturen. Denna vackra sten tros minska stress i relationer och ger mental fred, det stärker de emotionella band och skyddar också bärare. Det betyder mod och beslutsamhet och skänker utredningsbefogenheter till bäraren. Det är även känt för att kontrollera humöret och ego. Människor i området för forskning, medicin, navigatörer och sjömän rekommenderas starkt bär akvamarin för framgång och välstånd. Aquamarine är också perfekt för dem som föddes den 3, 12, 21 eller 30 i månaden. Det är en månadssten för mars, och det är också en rekommenderad sten för Fiskarna och Leo. Akvamarin smycken är också en populär present till 16 och 19. Bröllopsdagar.

Numera akvamarin är en het favorit bland smycken älskare på grund av dess så ren färg, vilket ger fred och fröjd för bäraren. Möjligheterna att klippa och former som kan göras med akvamarinsmycken är spektakulära. Akvamarin smycken i form av Aquamarine ring, akvamarin hänge eller akvamarin örhänge är säker på att fånga hjärtan. Akvamariner sann elegans och nåd kommer ut vackert när det är dubbade i vitguld med diamant accenter. Akvamarin smycken är ett definitivt måste ha i din garderob.

No comments:

Post a Comment