Sunday 20 May 2012

Samsung S7550 Blue Earth Review

Som utökade namnet "Blue Earth" antyder är Samsung S7550 Blue Earth här ute så miljöanpassat mobil. Det är hög tid att ta emot allt fler sådana prylar att bedriva grön koncept. Varför inte? Idag mobiltelefoner är möjligen vanligaste enskilda innehav i varje enskilt över hela världen. Vi kan anta storleken av miljöföroreningar bidragit till följd av gigantiska antal mobila produceras batterier och gamla varje dag. Samsung uppfyller engagemang för mänskligheten idag att gå grönt. Denna miljövänliga mobil fungerar på solenergi. S7550 Blue Earth har blivit internationellt erkänd. Konsumenter Electronics Association sponsrade CES 2009 har tilldelats den utmärkelsen för innovativ design och teknik inom trådlös teknik. Soldrivna batteri påstås ge ca 4 timmars taltid med varje laddning exponering på 10 till 14 timmar.

Överensstämmer dubbelt till begreppet gröna obligation, är man i denna uppsättning av återvunnen plast som kallas PCM, som framställs av använt vatten flaskor. Denna uppsättning är konstruerad för automatisk justering av skärmen och belysningens ljusstyrka och Bluetooth-inställningen för att minska energiförbrukningen. Solar avgift panel finns på ovansidan av apparaten. Inte begränsa till användning av energiförbrukningen med luren ensam så ger Samsung 5-stjärniga betyg energieffektiva konventionella plug-in laddare med uppsättningar. Samsung har också eliminerat användningen av beryllium och ftalat S7550 Blue Earth. Samsung S7550 Blue Earth är tryckkänslig telefon porträttera grönt koncept med sin skinande blå färg på kroppen.

Skrymmande är inneboende egenskap hos alla sol-enheten på grund av solpaneler. Den största delen har styrts of S7550 Blue Earth, vilket gör det som ett tilltalande modern telefon. Kort kontroll inom den blå rutan visar de flesta moderna attraktiva funktioner som finns i S7550 Blue Earth. Display är 3,0 inches TFT pekskärm typ av 240 X400 pixlar och 256 färger. Screen har också Accelerometer sensor och Smart låsa upp. Setet har internt minne på 180 MB, utbyggbart till betydande 16 GB med microSD (TransFlash) kort. Telefonboken kan hålla 2000 kontakter med Photocall anläggningen. Nätverksfunktioner över denna gäller för både 2G och 3G.

Underhållning framför som tar bra position med sina musik-spelare som kan spela MP3, MP4, WMA, eAAC + format. Spelaren stöder även H.263 och H.264. Med musik Planerare användare kan organisera musikfiler efter sina egna preferenser och lokalisera dem bekvämt. Det finns Stereo FM-radio med RDS. Kameran är 3,15 megapixel 2048 x 1536 upplösning för att njuta av fotografering. På det hela taget är det en bra grön set med nästan alla de senaste funktionerna. Kassa mer Samsung telefoner.

No comments:

Post a Comment