Sunday 6 May 2012

Karwa Chauth - Presenttips Wife

Karwa Chauth är en av de mest romantiska festivalen av alla hinduiska festivaler firas i Indien. Karwa Chauth vårdar och prisar äktenskaplig lycka erfarenhet av gifta hinduiska kvinnor eller suhagins. Festivalen Karwa Chauth observeras på Kartik ki chouth - den fjärde dagen av den avtagande månen av Kartik (oktober-november). På denna dag, gifta kvinnor iaktta en dagslång snabb för en lång livslängd för sin make. De deltar inte en bit mat eller en droppe vatten från gryning till Månen som de konstaterat de snabbt med största hängivenhet för den tradition och kärlek till sin make.

Rörd av denna blygsamma uttryck för kärlek och hängivenhet, mäns återgälda detta genom att hänge sig åt sin hustru genom att skämma bort dem med kärlek och genom att presentera en minnesvärd gåva. Men att välja en gåva som skulle behaga en hustru är en tuff uppgift för många en omtänksam make ". Som ges här är några söta och romantiska Karwa Chauth gåva idéer för hustru att rädda söta mäns från denna sentimentala dilemma. Ta inspiration från dessa idéer och krydda det med ett stänk av kärlek och låt ljuva minnen kvar för livet.

Romantisk middag

Ta din fru ut för en lyxig levande ljus middag - en som skulle radera det tråkiga hushållssysslor från hennes sinne och föryngra hennes kropp och själ. Välj en restaurang som hon själv valt och beställa mat hon älskar. Efter att ha varit hungrig så länge hon förtjänar en riklig måltid som serveras med kärlek.

Behandla henne med en middag tillagad av dig

Om du känner restauranger är för trångt eller opersonlig för att hjälpa dig uttrycka din kärlek, kom hem tidigt i Karwa Chauth och laga en speciell middag själv. Låt henne njuta av hennes program på TV eller spendera en längre tid framför spegeln medan du steker hennes favoriträtt i köket. Ta hjälp av dina barn att duka eller dekorera matsalen. Få henne att känna sig som en prinsessa när hon har den mest minnesvärda middag av hennes liv.

Bokar i Spa / Parlor Bokning

Ett nytt sätt att skämma bort din vackra och kärleksfull hustru på Karva Chauth är att gåvan en bokning i ett lyxigt spa eller en detaljerad session i förmaket. Hjälp henne att skämma bort hennes hud och hon kommer att gå galet för dig!

Smycken

Smycken är naturligtvis en all-time favorit gåva för kvinnor. Din fru kan vara med massor av det, men hon fortfarande inte har något emot ett tillägg till sin Kitty. Om ditt område är hög gå för diamantsmycken. Else gör mode smycken också en underbar present för fru på Karwachauth.

Saree

Behandla henne med en härlig Saree på Karwa Chauth. Den sinnliga indiska kläder kommer att få henne att se fantastisk. Välj en Saree dig själv om du är säker, eller ta henne med på en val. Låt henne få reda på vad som ser bra ut på henne och se glöden i hennes ansikte när hon gör sitt urval.

Desktop / Laptop

En eftertänksam Karwa Chauth idé kan vara en stationär eller bärbar dator. Gåvan kommer att göra hennes liv mer meningsfullt som hon kunde en mängd saker på maskinen. Lära henne hur man hanterar maskinen om hon är ny på datorer och göra ett värde utöver hennes liv.

Mobiltelefon

Mobiltelefoner är den mest kraftfulla och måste ha verktyg för kommunikation i modern tid. Låt din fru en sport om hon inte har några eller njuta henne med den senaste maskinen detta Karwa Chauth. Håll fylla hennes meddelanderuta med grötig romantiska meddelanden och öka kvoten kärlek i ditt äktenskap.

No comments:

Post a Comment