Sunday 20 May 2012

Julhandeln till presenter-Hur Best The Rush när du handlar online.

Julen har alltid varit en tid av glädje och fest. Shopping för julklappar har alltid varit en del av detta och för de flesta, kan detta vara en ganska stressande del av julen. Det är den tid på året där du inte bara köper bara en gåva för att en gång, till exempel en födelsedag eller en årsdag, men det är den tid på året, när du kan ha ett dussin människor att köpa för. I denna korta artikel, vill jag ge några av mina förslag på hur du kan minimera denna stress.

Börja tidigt och planera

Detta kan tyckas vara ett självklart förslag, men du kommer bli förvånad över hur många av oss fortfarande faller offer för "sista minuten shopping" syndrom. Jag kan inte nog betona att om du planera och starta din julshopping tidigt, är detta en av de viktigaste faktorerna för att lätta stress. Planering betyder inte att du behöver faktiskt göra någon shopping alls. Jag föreslår att du gör följande att planera:

1. Gör en lista över alla de personer som du behöver köpa för och be varje person att ge dig en önskelista på vad de skulle vilja. Leta efter bra shopping webbplatser som har funktionen önskelistan. En "önskelista"-funktion, som namnen antyder, kan mottagaren att skicka vidare till dig en lista med presenter de vill.

2. Medan du surfar på nätet för inspiration, noga med att bok-märkning webbplatser och produkter som du skulle gå tillbaka till och handla på. Detta kommer att spara enormt mycket tid i ett senare skede.

Köp och få dina varor tidigt

Det vore klokt att slå shopping rusa i 2 veckor fram till jul, där bokstavligen hundratals tusen artiklar sätts genom postsystemet, vilket innebär en mycket större chans att försena eller ens god vilse i inlägget. Varför fastna i allt detta?

Gör det mesta av presentpapper service

För en nominell avgift, det finns många online-butiker som erbjuder en tjänst presentpapper. Detta kan göra underverk för att minska den tid du har att spendera på presentpapper alla dina presenter. För att spara på kostnader, kan du även välja att ha några av dina gåvor inslagna och de andra att göra sig själv-som ordspråket säger, hjälper varje liten.

Dessa förslag är verkligen enkla, ofta självklart, men ändå effektivt sätt att slå rusa och ligga steget före!

Happy Christmas Shopping till er alla!

No comments:

Post a Comment