Friday 25 May 2012

Presenter till barn - kan barnen ha roligt lärande?

Vi vill alltid få det rätt när det gäller att köpa en lämplig gåva till ett barn. Men det är inte alltid lätt att. Det finns ofta en konflikt mellan åsikt när det gäller vad barn ska leka med. Det är rimligt att säga att föräldrar ofta uppmuntrar sina barn att lära sig och därför leka med leksaker som kan bidra till detta. Å andra sidan är prioriteringen av ett barn inte bara ha leksaker som är "på modet" men också att ha kul och ha massor av det. Det finns ingen anledning varför de två inte kan förenas hand i hand. Det finns ett stort antal produkter för barn som klassas som "pedagogiska leksaker".

I denna artikel kommer jag att belysa några pedagogiska leksaker som låter ditt barn att lära sig och ha en hel hög roligt.

Wild Science utbud av pedagogiska Kits-Wild Science är en av de mest kända, mest sålda och populära varumärken vetenskap i Storbritannien erbjuder ett varierat utbud av collectable vetenskap byggsatser med riktiga attityd. Kvaliteten på byggsatser från innehållet och förpackningsdesign ner till deras blotta nöje och underhållning gör detta intervall en riktig vinnare. I området är: Slime Labortaory, Parfym Laboratory, Hyperlauncher Super Ball Factory, Atlantis naturreservat och många andra. Hela syftet med Wild Science området är att lära barnen om vissa delar av vetenskapen och de har roligt medan du gör det.

Nick Baker Natur Kits-Det här programmet är utvecklat av Nick Baker, en populär Wildlife Expert, Författare och TV-presentatör. Hans kit vägleda dig och ditt barn genom en fascinerande värld full av förundran och glädje med hjälp av särskilda, professionell utrustning kvalitet fältet och avslöjande instruktioner som innehåller massor av anteckningar, tips och tricks. I sitt sortiment är: Animal Tracking Kit och Bug Jakt Kit. Inte bara är de pedagogiska och roliga, de fysiska engagemang deltagit i utforskningen av naturen gör att en form av motion som barn kan dra nytta av.

Gå Solar Experiment Kit-denna pedagogiska kit har mer än 30 roliga och spännande aktiviteter att göra med energi från solen och ljuset. Verksamheten omfattar bygga din egen sol ugn, soldrivna karusell, och flygplan mobil. Läs om temperatur, kontaktpunkter, färg refraktion, växthuseffekten och mycket mer.

Solar Mars Explorer-detta udda men läcker "Mars explorer" drivs av solen. Man måste dock först sättas ihop. Det är processen att sammanställa den här leksaken med solpanel som lär barn om solenergi och hur solen ger den energi som krävs för att aktivera leksaken att gå runt. Rekommenderas ej för barn under 3 på grund av smådelar.

De leksaker och spel ovan är endast ett utdrag av produkter som finns tillgängliga under kategorin "pedagogiska leksaker" men jag hoppas jag har gett er uppmuntran att barn kan ha roligt lärande.

No comments:

Post a Comment