Monday 28 May 2012

Roliga presenter och Joke Presents-Eftersom livet är för kort för att inte ha en bra gapskratt då och då!

I denna fartfyllda och stressigt liv att vi ofta leder, kan man ha en tendens att glömma bort hur man skratta. Ordspråket "skratt är den bästa medicinen" kan mycket väl vara sant eftersom det finns starka bevis för att skratt faktiskt kan förbättra hälsan. Jag har läst att skratt terapi (även känd som psyko-neuroimmunologi) faktiskt kan minska stress hormon.

De psykologiska fördelarna med humor är att redovisas i hälso-och sjukvårdsområdet. Människor lagra ofta negativa känslor, såsom ilska, sorg och rädsla, snarare än att uttrycka dem. Skratt är ett sätt för dessa känslor för att ofarligt ut. Skratt är laxermedel. Skratt utlöser också frigörandet av endorfiner, kroppens naturliga smärtstillande medel, och ger en allmän känsla av välbefinnande.

Det finns naturligtvis många anledningar till varför en person skrattar, men det är ofta som ett svar på vad som sägs och vad som syns. När du väljer en present till din vän eller familjemedlem, skulle det inte vara en utmärkt idé att köpa en rolig present, skämt gåva eller ett gag gåva. Naturligtvis roligare gåvan, den större och starkare skratt! I denna korta artikel vill jag lyfta fram 5 topp roande och prisvärda roliga presenter.

Executive Gentlemen's Ball Scratcher-Det här är verkligen den ultimata rolig present för män, pojkvänner eller makar. Detta är definitivt den nuvarande för mannen som har allt! Som syftar till Busy Man Executive är den Gentleman's Ball Scratcher! För de dagar då egna händer helt enkelt inte tillräckligt exakta, detta gentleman's Ball Scratcher är i form av en fin kvinnlig hand, för dem är svåra att nå platser. Den 9 tums handtag ger utmärkt extra längd för att hjälpa till att få runt svårt hinder (öl bukar, gammal pizza, tomma ölburkar mm) och ge lättnad så många längtar efter ... inte han kan göra det med stil. Detta är absolut inte en gåva för damerna.

Crazy 8 Ball-den galna 8-ball är perfekt för de som spelar boll men ofta förlorar. Detta 2 tums diameter boll känns och ser ut precis som ett vanligt Pool boll men det har en rolig skillnad som gör det vobbla och gå i alla riktningar utom den avsedda. Bara titta på förvåning på dina motståndare ansikte, som efter du diskret har ersatt 8 Ball, han försöker hans potten! En riktigt kul idé som ger dig många skratt.

Fjärrstyrd Fart Machine-Vi minns alla goda gammaldags HURRA Kudde inte vi? Nu tar den här roliga prutta munkavle till en helt ny nivå med denna fjärrstyrda fart maskin. Fjärrkontrollen fungerar på imponerande avstånd och maskinen producerar en mängd olika realistiska ljud, från artig liten boom-sa-Lars till en morgon efter vita bönor trumpet.

USB Missile Launcher-Den ultimata vapen gadget i kontoret krigföring, kontrollerade USB Missile Launcher med ljudeffekter styrs av datorn och bränder skum dart. Nästa gång någon retar dig, sikta, och brand. Din dator kan styra mål och kommer också eld pilen.

Öl Larm-Protect du dyrbara pint med detta öl inbrottslarm. Fäst den lilla sucker för vid sidan av dig öl glas eller flaska, ställa larmade och går iväg. När någon kommer inom 30 cm (12 inches) av din öl maffian stil röst varningsljud: Keepa Da Hands off ma ÖL! Larmet kan gå ut som en siren eller som maffian Voice.

Detta är bara en minut handfull av de många olika roliga presenter finns. Det är dock ett gemensamt syfte de alla bör ha, att göra personen att skratta.

No comments:

Post a Comment