Thursday 3 May 2012

The OCTO Kindle 2 ingår Rustik Original Kommentarer?

Snabbt fotografering till en klassiker, ger denna vintage läder bokomslaget från OCTO en åldrad världen touch för din läsning glädje!

Intended tydligt for din Kindle 2 denna beläggning förenar rare hantverk med utmärkt kvalitet. Varje årgång läderklädsel erbjuder ägarna en av vatten slags appeal.from fläckar av repor, över tid, detta omfatta småningom visar varje ägarna egen personliga elegans.

Tillverkat av de bästa italienska läder, är detta eleganta narvytan vissa att tillfredsställa. Lägg i olika sömmar och jackan omvandlar precis innan ögats till en attraktiv original.

För min egen, den allra första gången jag plockade upp det här fallet och kände lädret.Jag var missbrukare?

På insidan.

This OCTO Originalet är fodrad med ett speciellt mjukt microfiber material som ger komfort för din Kindle 2 medan de gångjärn tekniken ordentligt behålla din gadget på plats. Ett annat trevligt ytterligare är det faktum att den här jackan har rundade kanter som kramar och formade till din Kindle 2 perfekt. Avslutar på insidan är en enkel förvaring ficka som är särskilt stor i storlek, bra för brev, kort anteckning eller nödvändiga dokumenten.

Här är en utvärdering av detaljer.

Vintage-modet italiensk läder med swish korn struktur;-Solid och baksida konstruktion ändå Vik tillbaka utan svårighet,-Fodrad med mycket subtila microfiber material att skydda dina ANTÄNDAS 2;-Tillåter för total tillgång till alla Kindle knappar och hamnar;-Inbyggd Kindle gångjärnssystem håller enheten tryggt och säkert

Enkelt uttryckt, efter det här fallet dök upp på min ytterdörr var jag imponerar direkt. Lädret är underbara, hantverket ovan förebråelse. Nu är detta täcker lägger till en mycket lätt till din Kindle inte mycket. Locket vika tillbaka utan problem vilket gör det speciellt bekväma att hålla med ena handen, en flera av mina favoriter?

Denna jacka är perfekt utformade och ja det dyr men om du letar efter ett enda i sitt slag fall som ger unika kombination med en riktig bok känsla än ser längre!

Om du vill lära dig mer om Kindle omslag och andra bra tillbehör Kindle än välkommen att besöka ...Kindle 2 Tillbehör och mycket mer.

No comments:

Post a Comment