Tuesday 29 November 2011

Använda Software Adress Verifiering till Hjälp Merchants

I denna tekniskt avancerade i världen, Internet har blivit ett populärt sätt att handla varor och tjänster. Merchants som accepterar kreditkort online, över telefon och genom post, förstår att finns en viss risknivå av kreditkortsbedrägerier. På internet är det lätt att ta någons identitet med hjälp av ett stulet kreditkort. Som tur är har det skett många förbättringar i bearbetningen kreditkort säkerhetsdetaljer att minska fall av bedrägliga transaktioner. Adress Verification Software (AVS) är en metod som används allt mer kreditkort processorer att kontrollera att kundens beställning adress överensstämmer med adressen i kundens rekord. Genom att använda denna typ av tekniskt avancerade programvara, kommer köpmannen upptäcka omgående om kreditkortet inte tillhör kunden och vidta åtgärder att stoppa transaktionsprocessen.

1. When med hjälp av programvara adress kontroll är det kreditkort ägarens namn, faktureringsadress, postnummer och leveransadress kontrolleras mot kreditkortsbetalning information om kortinnehavaren att se till att de matchar. Kontrollen programvara kan använda samma adress förädling till söka en enda adress eller programvaran kan anställa flera adresser behandling som berikar hela databaser. Högteknologiska kontrollmekanismer bekräftar om adresser matchar upp.

2. När du skriver in en försäljning manuellt i försäljningen terminalen kommer en uppmaning för kundens adress och postnummer. Efter att ha mottagit prompten kommer en ange sedan gatunumret för adress kontroll.

3. Kreditkortet terminal kommer automatiskt ringer ut till uppnå adress bekräftelse och godkännande. Det postnummer och numeriska faktureringsadress kommer att jämföras med den registrerade fysisk adress kontoinformation av den faktiska kreditkort innehavaren.

4. När denna information har bekräftats kommer handlaren få svar på AVS request bekräftar giltigheten av kortinnehavarens adress. På AVS koden ska visas på terminalen skärmen och om det är en elektronisk skrivare bifogas terminal, i en AVS koden eller ett meddelande indikatorn kommer att skrivas på kundens kvitto.

5. När det finns en diskrepans i adressen kontroll skall handlaren varnas så att transaktionen kan avslutas. Detta kommer att säkerställa en köpman inte blir utsatt för kreditkortsbedrägerier. Detta kommer att spara verksamheten pengar som de inte kommer att förlora på försäljningen och de kommer också inte leverera produkter som de inte har fått betalning.

6. Ofta när fyller i formulär adress webbplats, leverans och faktureringsadress trädde är ofullständiga eller felaktigt formaterade och behöver verifieras innan transaktionen kan gå igenom. Högteknologiska verifiering programvara kan lösa några misstag webbplats form genom att automatiskt lokalisera adressen. Adress om programvara ger också handlaren med mer kontrollerbar adress före leveransen produkter samt slutföra transaktionen.

Med mer än 248 miljoner människor i Nordamerika surfa och handla på Internet, är det viktigt att ett företag, oavsett hur stora eller små, vidta säkerhetsåtgärder att skydda sina online kunder och den egna verksamheten. Tyvärr finns det kriminella trolling på Internet efter att stjäla kreditkortsuppgifter och annan personlig finansiell information för egen personlig olaglig användning. Som tur är adressen om programvara för ett verktyg som kommer att hjälpa till att stoppa brottslingar från att använda stulna kreditkort. Denna typ av programvara ger ett extra lager av säkerhet att förhindra bedrägerier och intäktsförluster. Med avancerade Adress Verification Software från en ledande handlare Solutions Company kommer att minska risken för bedrägerier. Resultatet kommer ökas kundernas förtroende och lojalitet vilket i slutändan kommer öka intäkterna.

No comments:

Post a Comment