Friday 18 November 2011

Senaste Blackberry telefoner: Få den bästa

BlackBerry ger dig den mest fantastiska smartphones med coola funktioner. Dessa är passform för individer eller på företagsnivå. Blackberry-telefoner avsedda för kommunikationen, framför allt genom e-post. Den strävar efter att ge dig den bästa av tekniken med att föra ut senast BlackBerry telefoner med avancerade funktioner.

Ett av de senaste BlackBerry telefoner är Blackberry Curve 8520. Det är 109 mm i längd och 13,9 mm i tjocklek med vikten på 106 gram. Displayen åtgärder 2,46 inches och har en hög upplösning med stor tydlighet. The genomskinliga TFT LCD ger dig upplösning på 320 × 240 pixlar. De 5 mega pixel kamera ger dig 5 gånger digital zoom. Du kan också spela in dina videor i normala och MMS lägen. QWERTY nyckel styrelsen är tillbaka belysning. Styrplattan hjälper dig i navigeringen. Det har Bluetooth 2.0 med Enhanced Data Rate. Mediaspelaren har stöd för MPEG4, H.263, H.264 och WMV3 video filformat, och bmp, jpg, png, tif och WBMP bildformat. Batteriet har du samtalstid på 4,5 timmar och passningstid på 17 dagar.

Blackberry Storm 9500 sport 3,2 megapixelkamera. Den kommer med funktioner som automatisk blixt, autofokus och 2 gånger digital zoom. Videoinspelning anläggningen finns också. The transmissiv TFT LCD 3,25 inches bred och ger dig högupplösta på 480 x 360 pixlar. Den stöder 65 k färger och u kan justera teckenstorleken efter din bekvämlighet och önskemål. SurePress teknologi hjälper dig snabb navigation och precisa att skriva. Just touch fingret till pekskärm på applikation och tryck ner med fingret till öppna programmet. Du kan undvika dubbel in eller kommer in i fel bokstäver när du skriver dina e-post och meddelanden. Så med SurePress du kan ha full kontroll över åtgärderna på skärmen. Den har en på skärmen tangentbordet. Handenheten levereras förprogrammerad med BlackBerry kartor och Assisted GPS.

Bold 9000 är en annan inom intervallet senaste Blackberry-telefoner. Färgdisplayen har halv VGA 480 x 320 pixlar i upplösning. Teckenstorleken är användarvänlig valbara och skärmen är lätt avkänning det innebär att det kommer att justera ljusstyrkan efter det naturliga ljuset. De 2 mega pixel kamera kommer med blixt och 3 tider zoom. Den QWERTY tangentbordet kommer med bakgrundsbelysning anläggningen och trackball används för navigeringen. Med HSDPA-nätverk kan du njuta av höghastighetsinternet. Blackberry Curve 8900 är en elegant smartphone. Sin 3,2 mega pixel kamera ger dig skarpa och utskriftskvalitet bilder. Det har funktioner som automatisk fokus, automatisk blixt och bildstabilisator. 2,44 inches stora HVGA displayen ger dig hög upplösning. 1.400 mAh batteri ger dig samtalstid på 5,5 timmar och passningstid på 15 dagar.

Apparaten har alla nödvändiga funktioner som GPS, BlackBerry Maps, Bluetooth, Wi-fi, Mediaspelare och Key styrelse säkerhet. Ni kommer inte bli besviken av dessa senaste BlackBerry telefoner i alla avseenden. De är överst i mailet kategorin. Förutom det, vare sig det kamera, musik, navigation eller någon annan förbättrade funktionen de utmärka sig i allt. De är höga konstnärer och setters trend. Det finns ingen anledning att släpa efter och åka och ta din favorit.

No comments:

Post a Comment