Friday 18 November 2011

HTC Magic Tailor - Anpassa till Lifestyle

HTC Magic är en android powered mobiltelefon som har förmågan att passa livsstil någon. Konstruerad för att avundas varje person på gatan, denna chica telefon kräver uppmärksamhet för sina eleganta utseende och avancerade funktioner. Trots att det kan ha ganska stora skor att fylla efter mängden framgång Google G1 hade detta nya iteration definitivt erbjuder någonting nytt till bordet och därmed förtjänar viss hänsyn.

Vasst

Det första kan man inte undgå att tala om den snygga utseende av HTC Magic. Designen rivaler eller överträffar de andra smarta telefoner. Den eleganta nytt utseende tillsammans med smalare kropp kommer säkert locka stirrar fylld med svartsjuka och avund, och det är alltid ett plus.

För det andra kan det vara skräddarsydda med tusen olika applikationer, ner belastningsbara från AndroidTM marknaden som tillåter en anpassning till den typ av livsstil du vill ha. Det kommer också med en hel rad av Googles tjänster, som inkluderar You tube, Maps, Google-sökningar, och Google post. Det ändå fördelar människor som alltid är på språng, men kräver dessa verktyg för deras dag-till-dag uppgifter.

Tredje, samtalskvalitet och 3G hastigheter är exceptionella. Detta möjliggör för de ansökningar som skall utnyttjas fullt ut och dina pengar är väl spenderade. Dessa egenskaper skall alltid högsta prioritet när shoppa runt för en mobiltelefon.

Kasst

För det första finns det vissa saker HTC kunde ha tagit med i HTC Magic. Ett komplett Outlook-synkning stöd saknas från mobiltelefonen, liksom en 3,5-millimeters uttag för headset, som bör vara standard.

För det andra trots 3G hastigheter är utmärkt, kan HTML webbläsarens gränssnitt har använt några finesser. Dessutom tenderar bildkvaliteten att bli ojämn och kan också använda en del förbättringar.

Slutligen kamera redigeringsmöjligheter är minimala och personliga organisatör alternativ är inte lika omfattande som man hoppas.

Är det värt det?

I slutändan frågan är "är det värt dina surt förvärvade pengar?" Tja, det är det. Denna nya utforma, trots dess brister, är fortfarande en stor uppgradering från dess föregångare. Sin tilltalande design och gränssnitt och förbättrade funktioner är säkert något som alla kommer att uppskatta. Hela skalan av ansökningar klar för nedladdning bidrar också till denna mobiltelefon attraktivitet.

Det kommer också fri med ett utbud av Vodafone avtal, från låg till hög slut planer, vilket gör att HTC Magic kommer att vara tillgänglig för nästan alla. Som en sista anmärkning, även om det kan ha vissa brister och andra funktioner kan bli bättre, är mobiltelefonen från HTC definitivt något som människor bör tänka på när man letar efter en ny smartphone.

För mer information om HTC Magic, besök Moby1 idag och se hur mycket du kan spara på detta alla nya luren.

No comments:

Post a Comment