Thursday 17 November 2011

Hur man klär din storlek

Alla kvinnor är vackra, och varje kvinna som vet några knep kan låta att skönhet lysa igenom att titta henne bäst. Naturligtvis gäller detta plus size också kvinnor? Precis som Oprah och Delta Burke har visat, har skönhet absolut ingenting att göra med klänning storlek.

Lång väg från tant, tält plagg i ett par år sedan, är plus-sized mode toppar nu skapats av toppdesigners i olika färger, tyger och storlekar. Ett väl åtsittande plus size mode toppen blir en blindgångare outfit i en vinnare, kortare tid än kostnaderna för böter middag. Mode toppar är ett utmärkt sätt att betona de positiva områden, såsom nacke eller byst, medan tona ner de negativa områdena. För att hjälpa dig att hitta storleken på mode topp som passar bäst, överväga följande tips.

Den första tumregel när valet plus toppar storlek mode är att tro vertikal, inte horisontell. Vertikala ränder och fet knappar ner framför en plus size mode top är ett sätt att tänka vertikalt. Vertikala ränder dra ögat uppåt och nedåt inte från sida till sida och kan ge er en tunnare utseendet.

Målet är att hitta en topp som passar kroppens form och stärker kroppens kurvor. Men mode toppar som passar alltför betona tätt problemområden. Fashion toppar som är för säckiga gömma hela kroppen, och föreslå unbefitting självmedvetenhet. Rätt storlek mode top ramar dina vackra kurvor på ett sätt som är klassisk, men ändå inte skrytsam. Kom ihåg, bara för att du plus-sized betyder inte att du bör dölja din kropp. Samtidigt, kläder som sitter åt är inte bra formen antingen.

Pinne till klassiska motiv och rena skär för valet plus toppar storlek mode. Dessa typer av mode toppar hjälpa till att definiera en full tänkte kropp och arbetar bäst för våra kurvor. Var inte rädd för färg! I höst erbjuder en bländande uppvisning av färg i plus toppar storlek mode. Medan svarta kan vara bantningskur kan färg lägga pizazz? Välja färger i olika nyanser som är smickrande för din hudton och kroppsbyggnad.

Huden är Inas bara du vet vad ni gör. För att uppmärksamma bysten och framhäva ditt ansikte, prova ett mode topp med en lågt skuren V-ringning. Men, om du inte har en tonad och fast midsection ska du aldrig visa nakna mellangärde? Ett annat bra tumregel är alltid att undvika plus storlek toppar som är tryckta i upptagen mönster, eftersom dessa utskrifter tenderar att göra kvinnor verkar större. Animal Prints över större områden gör det också, men plus size kvinnorna behöver inte undvika dem helt, använder ett djur ut scarf som tillbehör ger omedelbar klass till varje outfit.

Trendiga skor, sjalar och väskor kan du dra ihop en look som är upp-to-date. Pins och broscher mycket moderna och lägga till en extra glamour till kavajer och toppar mode. Plus size mode toppar är ett prisvärt sätt att skapa flera ser ut med kostymer, jackor och byxor.

No comments:

Post a Comment