Wednesday 30 November 2011

Fem fantastiska Pampering Presenter till Mors dag: Presenttips Yummy mumier!

Ha barn kan ibland betyda lämnar glamour hudvård, shoppingturer och pampering dagar ordentligt bakom. Att hitta tid att ägna sig åt kvinnliga passioner och tidsfördriv är ofta ett svårt uppdrag, och - naturligtvis - det finns en liten en att ta hand om. Har emellertid löneförhöjningen av kändis Yummy Mummy sedd uppfattningar förändring. Plötsligt, ta hand om ditt utseende-och välbefinnande i synkronicitet med upptagande av ett barn, trots allt är möjligt. Denna mors dag, fira Yummy Mummy i ditt liv med en present som återspeglar deras skönhet eftersom - let's face it - de förtjänar det.

1. Spa dagar i Londons West End; Byta blöjor, utfodring hungrig bukar, tröstande knuffar och stötar; moderskap är ett tufft jobb. Därför tar time out då och då är hälsosamt för både kropp och själ. Behandla din glamorösa mamma att en avkopplande pampering dag ute i Londons West End och låt henne varva ner i lyx. Med ett utsökt urval av moderna kurorter att välja mellan, kommer hon att varva ner i lugn och ro innan provtagningen de finaste caféer och restauranger huvudstaden har att erbjuda.

2. Makeover; Om din Yummy Mummy fantasier sig själv som lite av en Kate Moss och behandla sedan henne till en superb makeover upplevelse. Hon kommer behandlas så en sagolik makeover - inklusive makeup och hår - innan drar tillräckligt former framför en professionell fotograf, göra Lily Cole ser ut en amatör. Finns på platser över hela Storbritannien kommer hon hem med en gratis bild porträtterar hennes fantastiska utseende.

3. Personal Shopper erfarenhet, Har Yummy Mummy i ditt liv har fingret ständigt på mode pulsen? Anser hon stolta plaggen hon väljer att bära? Ge henne en liten bit av detaljhandeln himmel med en Personal Shopper Erfarenhet i House of Fraser. Med en personlig shopping konsult till hands för att hjälpa, kommer hon att ha henne smulor med upp till £ 200 att spendera på en helt ny garderob.

4. Skönhetprodukter; hålla hennes hud i perfekt skick med ett av våra otrolig skönhet paket. Vår fantastiska skönhet hämmar kommer ha henne hud rengjorts, tonad och återfuktad med en härlig urval av luxuösa skönhet på erbjuda. Håll henne ser ungdomlig, kraftfullt och framför allt "yummy" med denna fantastiska Mors Dag present.

5. Ljus, efter en stressig dag, avslappning ett krav. Ett fantastiskt ackompanjemang till en ångande varmt bad och fascinerande roman, kommer vår fridfulla urval av aromatiska doftljus bidra till att skapa denna lugnande miljö. En omtänksam gåva till henne det är noga med att imponera, behandla din Yummy Mummy till ett av våra lycksalig ljus paket.

Det mammorna Day behandla denna underbart gudomliga Yummy Mummy i ditt liv till en superb Mors dag gåva. Ett fantastiskt sätt att visa henne hur mycket du bryr kommer vår fantastiska pampering presenter hjälpa henne att slappna liksom se och känna stor.

No comments:

Post a Comment