Sunday 20 November 2011

Samsung Tocco Lite Pink: en telefon med Enchanting Funktioner

Samsung Tocco Lite Pink är en oklanderlig gadget pekskärm med 3 inches bred TFT färgad skärm. Den pampiga mobiltelefonen lätt passar in i handflatan med sina mått 104 x 65 x 11 mm och ger utsökt känner nertryckt. The Gizmo en union av ny teknik och bara väger 92 gram. Det är välsignat med en accelerometer sensor som just går att justera bilderna automatiskt så att användaren kan se skärmen ordentligt.

I närvaro av handstil erkännande option gadget kan bekräfta handskriven text på pekskärmen och kan automatiskt skriver det i SMS, e-post och några andra format. Pekskärmen i denna lysande gizmo is super känslig. Medierna kontroller av handenheten kan också administreras genom rörelsekontroll lås. Användaren kan byta spår genom byte ansikte gester. Dessa funktioner gör det till en synnerligen modern apparat.

Samsungs telefoner är känd för sin bildskärpa hela världen. De har fyllt i sin närvaro globalt. Tocco Lite Pink uppträder förkroppsligad med en 3,1 megapixel kamera som har en unik funktionen leende och klickar endast när en person ler. Användaren kan bekvämt fånga otroliga ögonblicket med vänner och håller den som souvenir. Denna sofistikerade kameran är också experter på inspelningen video i QVGA-format med en hastighet av ca 17 bilder per sekund vilket är lovvärt och skott varje ögonblick med exakthet. Bildredigeraren närvaro i luren gör det mycket avancerade. Nu man inte behöver redigera bilder på någon annan plats.

Den överlägsna Kameran har av denna manick hjälpa en person att utöka sin värld av glädje och lät honom behålla de ljuva minnen för framtida erinrar. MP3-spelaren samt flera format musikfil säkerhetskopiera erbjuder kompletta Entertainment till enskilda. De funktioner som virtuella 3D-ljudeffekt, DNSe and equalizer driva ytterligare sin musikupplevelse. Stereo FM-radio låta enskilda stanna Ställ in radiostationer och kopplar dem till deras favorit radio jockeys medan de är i farten.

Samsung Tocco Lite rosa kan attrahera någon med dess utmärkta Internetuppkoppling och häpnadsväckande program som t.ex. Google sök, Gmail, Google Maps osv Användaren kan söka information snabbt med hjälp av dessa stora program. Det har ett bra batteri backup cirka 12 timmars taltid. Det är alltså ett utmärkt mobiltelefon som omsorgsfullt är avsedd att tillgodose behoven hos dagens moderna mobila användare.

No comments:

Post a Comment