Tuesday 15 November 2011

Gröna bilar: VW 1 liter Car vs Toyota Prius 2010 Modell

Volkswagen anslöt loppet av tillverkningen miljöbilar eller miljöbilar som svar den växande miljöhänsyn. Nyligen införde VW till allmänheten dess magnifika 1 liter bil vilket kommer att drabba marknaden denna 2010. Bilens produktionen gick 2 år i förväg på grund av den dramatiska minskningen av priset på kolfiber monocoque som är den viktigaste material som används för dess kropp. Its Chilton reparationshandbok berättar om de unika funktioner som cigarrformade yttre organ som har utmärkt aerodynamik, mås vinge dörren och sin fantastiska bränsleeffektivitet 100 km per liter och 282mpg.

Dessa funktioner kommer säkert fånga uppmärksamhet av de drivande allmänheten så snart det går för full produktion helst detta år. Men är det oundvikligt att jämföra med Toyotas Prius sedan att denna bil har myndigheten under en längre tid när det gäller grön bilindustri. Toyota introducerade nyligen för 2010 version av sin bästsäljande Prius som skryter av mer avancerade funktioner jämfört med äldre versionen. VW 1 liter bil och Toyota Prius modellår 2010 kommer säkert att fånga miljöbilen industrin i år så låt oss göra några jämförelser av dessa två att hjälpa intresserade köpare att avgöra vilken som ska välja.

Som presenterat i CAR magazine, VW 1 liter bil är faktiskt en 2-sits bil vari andra passageraren sitter bakom förarens att bibehålla frontyta så mycket som möjligt. Det ser som ett flygplan som lovar en helt annan ridvana. Att minska sina luftmotståndsvärde var kameror fäst på själva bilen istället för den konventionella sidan spegeln. Dessutom är VW 1 liter bil inte så svaga i vridmoment och hästkrafter till skillnad vad många kan anta eftersom att det är en miljöbil. Det har en två-cylindrig motor som kommer att gå igenom turbodiesel gör det andas renare som en FSI modell. Bilen innehåller även en förarairbag för skydd i händelse av olycka samt ABS / ESP säkerhet kit. Det kommer att verka i en motorcykel stil sekventiell växellåda.

Lysdioder kommer även att användas att ge insyn på både främre och bakre delarna av bilen. VW ingenjörer planerar också att installera sitt mitten hybrid-kit på modellen att möjliggöra en noll-utsläpp och full-elektriska drift. Det är också användarvänligt eftersom bilreparationer manualer ger mycket lätt och enkla instruktioner att vanliga människor kommer förstå. Slutligen, är vikten av VW 1 liter bil verkligen häpnadsväckande på endast 300 kg, den lättaste i sitt slag. Men vi fortfarande måste ta itu med de 1 miljon dollar fråga: Hur mycket kommer det att kosta? Slutpriset på bilen fortfarande inte fixerat utan det kommer säkert bli dyrt omkring?20.000 -?30000 eller runt $ 27.000 högsta priser.

Samtidigt är 2010 Toyota Prius också skryta om några av dess intressanta förbättringar. Toyota bolaget gjort de nya Prius är mer kraftfull när det gäller vridmoment och mer bränsleeffektiva också. Det är lätt att skilja 2010 Prius från sina föregångare på grund av dess bakre horisontella veck som gör att läpparna sträcka ut lite. Taklinjen har också justerats något att ge mer utrymme för passagerarna. Del inredning förändringar inkluderar en Bluetooth telefon system, uppgraderat JBL ljudsystem och en back-up kamera. Solens tak alternativet hade också ändrats.

Avseende på körning erfarenhet är den nya modellen liknande med de tidigare eftersom det fortfarande börjar hjälp av elektrisk ström och köra mycket tyst till minimala hastigheter med låga acceleration. Det kändes att bilen nästan inte vill flytta. Toyota hittades kompensation för otillfredsställande inledande acceleration genom att tillhandahålla 3 tryckknappar representerar olika gasreglagets program som inkluderar EV läge, ECO läge och effektläge. EV-läget är idealiskt för ridning livliga gatorna men det kommer inte fungera om du ska köra på mer än 20mph eller om batteriet är för låg. ECO-läge på andra sidan sparar mer energi, men det förvärrar bilens acceleration. Kraften läge är betydande eftersom det ökar vridmomentet i bilen. Den nya Prius har 135 hästkrafter än kan köra i en högsta hastighet av 70mph på motorvägen. Dess vanliga navigationssystem har ökat genom tillägg av röstkommando till det. Priset på den nya Prius är ungefär $ 27, 000.

Båda dessa två bilar har flera funktioner att skryta med baserade i Haynes verkstadshandböcker. Köparna kommer säkert att ha svårt att att avgöra vilket som ska köpa speciellt att det är troligt att de kommer att ha nästan samma pris. Nu om du har en exotisk smak och om du vill bli unika sedan VW liter bil är det bästa valet för dig. Trots den kan bara rymmer 2 passagerare inklusive föraren är det långt sätt mer bränsleeffektiva jämfört med nya Prius. Däremot, är 2010 Prius en eko-bil som är avsedd att utföra en liten familj.

Du måste hantera den låga acceleration naturligtvis eftersom det var undergrävdes att göra det miljövänliga. Icke desto mindre skulle VW 1 liter bil vara ett bättre val eftersom det erbjuder flera saker som syns för första gången i grönt bilindustri. Det är kyla, awesomeness, extrem effektivitet, och mycket mer.

No comments:

Post a Comment