Monday 28 November 2011

Hur Chanel Handväskor Tillverkas?

Golden Chain bälte, diamant-skarpa siffror osv, den klassiska historien om Chanel handväskor åtnjuter stor anseende över hela världen, och favoriseras av alla kvinnan. Chanel handväskor blandas perfekt utseende och praktiska, samt innovational och traditionella, det har blivit en symbol för konkurrerande produkter. Låt oss i dag undersöka hur Chanel handväskor är tillverkade.

Sedan förra århundradet, Chanel handväskor är en av de viktigaste att det fashionabla kvinnan i hela världen, dagen stil och natten stil är gjord av fårskinn och stickning respektive har varje stil tre storlekar. De ojämna diamant-sharp på ytan av Chanel väskor bli evig symbol Chanel varumärke. Symbolen för dubbel C på påsarna är designad ut efter döden av Lady Chanel är det namn som vadben på Lady.

Allt är väl designad av den utmärkta designers, blanda i praktiken och skönhet. All Chanel handväskor är kommer från ett fabrik nära Paris. Sex arbetare spendera tio timmar för att producera en påse. En vacker Chanel väska kan tillverkas efter etthundraåttio förfaranden, från design till skräddaren från ficka till ytan. Exempelvis klassisk stil med 2,55 Chanel handväska, sedan år 1983 bytte designern heter Karl säckarna oändlighet, oavsett hur förändrat påsar, kan vi känna igen det vid första ögat.

Skräddare-, led-sy nytt skuren, delad gemensam, passform med blixtlås, gjort knapphål gör knappen på, packning och så vidare, omfattar hela förfarandet om etthundraåttio förfaranden, en 2,55 Chanel väska behöva två timmar och ett halvt år, här är tre fickor i inre av påsen, är det minsta som används att sätta läppstiften för moderiktiga kvinnan. Men cambom serious Chanel väskor kostar cirka sex timmars som omfattar mycket mer fickor. Och innan, men den behöver omkring en vecka att göra ett standardprov, och kommunicerade med kunderna för att se det nya formatet påsar skulle älskas av de flesta. Samtidigt bör vissa människor i Chanel köpa den bästa råvaran. Som vi alla vet, utformningen av en stil behöver mer tid också är ett resultat av utmärkt designers "visdom. Fabriken Chanel väskor är i en liten stad nära Paris i tyska, finns det bara omkring tre tusen människor i staden. Från och med år 1991, är det den enda produkten stationen Chanel handväskor, vardagliga finns omkring 100-250 Chanel handväskor att födas ur denna produkt stationen.

No comments:

Post a Comment