Wednesday 16 November 2011

Sovplagg val för dagens kvinna

Vad du bär till sängs kan göra hela skillnaden mellan vakna utvilad eller känsla dränerad. Stil och tyg av din pyjamas har en inverkan på kvaliteten på sömnen. Om du har problem att sova, överväga att ändra din stil pyjamas. Informationen nedan kan hjälpa dig att bestämma vilken stil plus size pyjamas är bäst för dig.

Classic sovplagg kallas pyjamas, "PJ's" eller "pyjamas". Det finns olika stilar av pyjamas som passar varje person behov. Till exempel bör dem som behöver extra utrymme i höfterna men inte midjan prova en dragsko i midjan. Stilar inkluderar shorts eller långa byxor och en pullover eller knappen upp skjorta. Det finns en mängd tyger att möta olika behov.

Köpa olika delar av plus size pyjamas separat ger dig större frihet. Kan du köpa din stjärtar, shorts eller trosor i en storlek och sedan har möjlighet att plocka en skjorta eller linne det är en annan storlek. Se till att du håller komfort i åtanke när du gör dina val: kragar, knappar eller andra funktioner kan trycker mot dig och hindrar dig från att sova lugnt.

Plus size nattlinnen vanligen betraktas som antingen sexig negligé eller flanell farmor klänning. Detta är dock stil plus size pyjamas nu tillgängliga i en mängd olika färger, på tyger och längder passa även den mest kräsne kvinna.

Plus size kvinnor som petite bör tänka på att köpa nightgowns som har justerbara remmar, som kan höja tyg av klänning en tum eller två. Spaghetti bandet band är ett annat bra val också. Nattlinnen 'finns i olika längder och är ett bra alternativ till nightgowns som når till golvet och dra. Du kan också överväga en underklädestopp toppen, med en separat pyjamas botten när en annan möjlig val.

Plus size kvinnor går ofta för sömn skjortor, också känd som natt skjortor, som är ingenting men över stora T-shirts. Finns även i satin eller siden dessa är mycket skön att sova i eftersom de är av det mjuka, andas sort.

Fastän anfall av pyjamas är viktigt ska tyget från vilken den gjort beaktas. Se till att plocka tyger som passar klimatet och din kropp typ. Det bästa valet av material för den som tycker om att vara varm och mysig skulle be flanell och syntet, såsom polyester. De som alltid är varm och sparka filtar off ska leta efter löst sittande lätt bomull pyjamas.

Sovplagg bör i princip vara extremt bekväm och avkopplande. Med detta i åtanke, pyjamas i bomull är idealiska eftersom de tillåter kroppen att andas. Silk, som görs av naturliga fibrer, är en annan bra alternativ eftersom det gör att kroppen andas och samtidigt ge en sinnlig känsla.

No comments:

Post a Comment