Saturday 19 November 2011

Plus-size är vacker och mer

Med en plus-size figuren ska aldrig avskräcker kvinnor från att klä upp, vare sig det är för företag, casual eller formell. Ett av de enklaste sättet att klä upp ett par byxor, kjol eller klänning är att lägga till en jacka. Att känna din kropp typ och välja färger som smickrar och förbättra din figur och hudfärg, kan hjälpa dig att välja en mångsidig plus size jacka som kan pågå i åratal.

Snittet för en jacka är det första som plus storlek kvinnor måste överväga. De bör hålla sig borta från korta, kantighet jackor. Välja en längre jacka som bara dross höfterna kommer att ge dem en längre, slankare utseende. Det är också bra att välja en jacka med axelvaddar, eftersom de kommer att lägga till stilen på jackan samtidigt bidra till att balansera ut det övergripande utseendet.

Passar med räta linjer är idealiska för plus size kvinnor som ett rakt upp och ner kroppsbyggnad. För denna typ av figur, leta efter en lång jacka som har skarpa slagen som inte är alltför monteras i midjan. Plus size kvinnor med en kurvig fysik kommer att finna en kortare jacka med rundade linjer, böjda kavajslag och monterade midja smickrande för kroppen. En slutit jacka kommer att förstärka och minimera magen.

Jackor måste falla på rätt plats att vara mest smickrande för dig. Till exempel, om du har en stor byst, kommer du vill undvika jackor med fickor på byst linje. Enkelt snitt jackor med avsmalnande midja är de skära smickrande för plus size kvinnor med stor byst.

Plus size kvinnor som har ett gott bak och en liten topp, kommer att finna längre jackor som skumma höfterna vara mest smickrande. Undvik jackor detta ändamål rätt på höfterna, eftersom de kommer att dra uppmärksamhet till det område du vill kamouflage.

Utveckla en titt i proportion är av stor betydelse. Till exempel, en lång jacka som får en 5'6 kvinna ser längre kan ha motsatt effekt på någon mindre än 5 meter hög. Observe följande tips hjälp för att hitta rätt längd plus size jacket.

Se till att jackan inte slutar på din bredaste område. Fållen bör omfattas av antingen över eller under denna punkt. Om din jacka är längre, ska dina byxor eller kjol har en smalare skär. Du kommer att förbättra ditt utseende om proportionerna är en tredjedel till två tredjedelar. Till exempel, ihop en längre kjol eller byxor med kortare jacka och kortare kjolar ser bäst med längre jackor.

Vill du lägga stil på dina plus storlek jacka? Ett ord. Halsduk! En lång scarf draperad under jackan kommer elongate figuren att du ser fabulous.

No comments:

Post a Comment