Saturday 19 November 2011

LG skjuter avgränsning med GD910

The Ultimate Watch Phone

Hittills kan ingen annan titta telefon konkurrera med GD910. Den har 2GB inbyggda minnets, en kapacitiv pekfunktion fyrbands GSM och HSDPA, en onboard kamera, mediaspelare och det faktiskt ser verkligen bra som klocka. För att inte nämna att du kan njuta av en fullständig upplösning på 640x480 på 1,43 skärm med 3G. Denna telefon finns allt som en klocka telefon kan någonsin hoppas att bli och mer.

Efter alla har techie samfundet hittills behandlade Watch Phone vara en elegant nyhet och inget mer. Främst på begränsningarna hur mycket maskinvara du kan bära på handleden, är mycket få företag gör ens titta telefoner. LG går utöver vad förväntas och bryter ny mark med alla funktioner det har förpackade i denna utmärkta liten enhet. Även om det är en webbläsare och ett ordbehandlingsprogram app kort för att vara en helt dedikerad smart telefon är GD910 redan mer än tillräckligt.

Looks som kan Kill

I själva verket är GD910 en elegant klocka att ha. Den snygga och eleganta displayen visar både sofistikerad klass och teknisk utveckling genom att kombinera en stiliserad gränssnitt med den tunna och blanka kroppens yta. En läderrem tillägger att sista touch av formalitet som man förväntar sig av en spion telefon. Naturligtvis kan denna se ut vara lite för formell för en del, men allt som allt är det svårt att argumentera med bild när en telefon här ser bra ut.

Utsidan är inte det enda skönheten i den här telefonen. Själva gränssnittet ser bra och underverk. Från hur det var att hantera indata pekskärmen för hur färgerna valdes kommer du att njuta hur GD910 är gränssnittet fungerar. Genom att dividera meny i separata skärmar som du bild till får du privat att se alla dessa info du måste trycka på fingertopparna, bokstavligt talat.

Egenskaper och funktioner för GD910

The GD910 en full 3G telefon från video konversationer till medieuppspelning förmåga, kommer du att njuta alla trevliga funktioner du får från vanliga 3G telefoner men med den fördelen av att ha allt på handleden. Bluetooth låter dig använda videokonferens enkelt och för framställning röstkommandon. Skriver meddelanden görs med det virtuella tangentbordet eller genom röst till textinmatning teknik. Man kan också använda den här klockan telefonen som en musikspelare också. LG GD910 är verkligen ett fantastiskt allt i ett förpackning.

Om du söker på LG GD910 Titta Telefon erbjudanden då besöka bästa mobila kontrakt.

1 comment: