Tuesday 15 November 2011

Hur man gör en kupong Organizer

Kuponger är ett utmärkt sätt att minska familjens utgifter. Fastän de flesta av oss samlar kuponger entusiastiskt, när det gäller producera dem i affären är det en annan historia helt och hållet. Ibland har vi inte bär på rätt kupong, och trots att vi alla bär på dem, skulle vi inte hitta rätt vid rätt tidpunkt. Vad skulle vara ännu värre att medan du letar efter en viss en, kan de andra tumla ut i din plånbok. En kupong arrangören skulle vara mycket bra för dig att hantera dina kuponger. Det finns en mängd olika kupong arrangörer finns på marknaden. Men beroende på en shopping-mönster och typer av kuponger, kan det vara svårt att hitta rätt typ av kupong arrangör. Å andra sidan, om man visste hur man gör en kupong arrangör, han / hon skulle kunna göra en hemma som passar hans / hennes bekvämlighet.

Hur göra en kupong Organizer?

Det finns olika sätt och material man kan använda att göra en kupong organisatör. Det viktigaste att tänka och samtidigt göra en kupong arrangör är att det ska tjäna det ändamål den är tillverkad för. Den bör bygga på din inköpslista mönster och bör hjälpa dig medan shopping. Följande är några av de vanligaste sätt och material som används för att göra kupongen arrangörer hemma.

Använda Kuvert: Gå igenom alla dina kuponger och lista de olika kategorierna av kuponger som du har. Ta så många antal kuvert som kategorierna. Se till att alla kuverten har samma storlek. Skriv namn kategorier varje kuvert. Klipp alla kupongerna enligt kategorin och infoga dem i respektive kuvert. Nu när alla kuponger är sorterade efter kategori, är det tid att organisera dem i en låda. Du kan använda skokartonger, arkivmappar eller plastbehållare för detta.

Använda en index-fil textruta: Ett kartong skokartong, eller en plast låda med lock kan användas för att göra en kupong arrangör. Du kan antingen köpa index avdelare beroende på storleken av lådan eller göra dem på egen hand. Se till att varje index divider är flikar så att partierna kan märkas. I fall du inte har en stor kupong samling, kan du nöja dig med receptet låda eller ett index kort låda. Använd avdelare för att skilja de kategorier av kuponger som du har. Klipp, klipp och sorterar de kuponger inom varje kategorin.

Att använda en dragspel Fil: Ett stort dragspel fil eller en så liten som plånbok kan ändras att arbeta som kupong arrangör. Använd varje ficka för att lagra en annan kategori av kuponger. Lämna första fickan tomma så att du kan lagra alla kuponger som du planerar att använda under nästa shoppingrunda. Vare sig det är en dragspel stil mapp eller plånbok, se till att den har flikar på toppen av varje ficka så att du kan markera varje ficka beroende på vilken kategori av kuponger som du planerar att sätta in här metoden kan användas för att ge ett värdefullt kupong arrangör plånbok eller en handväska storlek kupong arrangör.

Använda ett bindemedel: För dem som använder mycket av kuponger, vilket gör en livsmedelsbutik out kupong arrangör av ett vanligt bindemedel ett bra alternativ. Man kan använda en flexibel eller en hård pärm. Även en kan köpa en vanlig bindemedel, skulle en dragkedja ett med innerfickor vara ett bättre alternativ eftersom det skulle kunna användas för att bära en miniräknare, pennor och även ett papper pad att göra anteckningar medan shopping. Förutom bindemedel, skulle man behöva ark CD hållare för större kuponger och diskett ark hållare för mindre kuponger. Sheet skydd kan användas för rabatten former. Lägg dessa skivor i bindemedlet. Organisera kuponger beroende på vilken kategori och börja fila dem i skåran i sidorna. Nu använda en stick-on avdelaren på första sidan av varje kupong kategori och skriv ner namnet på varje kategori på flikarna. Bindemedel kan ändras till en mycket effektiv organisatör livsmedelsbutiker kupong.

Organisera kuponger

En kupong arrangören kan verkligen minska den besvärliga att hantera kuponger. Denna process kan göras mer överskådligt genom att ytterligare ordna de kuponger i enlighet med någon av följande metoder:; Sortera kuponger beroende på produktkategorin är den vanligaste följt praxis. Det är där kategorisera kupongerna hjälper. Man skulle kunna kategorisera dem efter specifika produkter eller i bredare grupper som "mjölkprodukter", skönhetsprodukter "etc. Sortera kuponger månad klokt enligt utgångsdatum. Håll alla kuponger med närmaste utgångsdatumet på de första sidorna och de med senare datum för utgången i de följande sidorna. ; Man kan också sortera kuponger i alfabetisk ordning efter namnen på produkterna. ; Med den hårda konkurrensen i dessa dagar, många tillverkare erbjuder rabattkuponger. Att lära hur man gör en kupong arrangören gör det möjligt att få de flesta av dessa kuponger. Från en kupong arrangören plånböcker till kupong arrangören plånböcker, det finns en mängd olika kupong organisatörer som finns på marknaden. Men för att en skräddarsydd kupong arrangören era bekvämlighet är det bästa alternativet att njuta av din shoppingupplevelse och spara lite pengar också.

No comments:

Post a Comment