Tuesday 29 November 2011

Planering för ett näthandelswebbplats

Planera för en ecommerce webbplatsen är mycket important skede i utvecklingen av din nytt e-handelssystem rörelse och inte en scen som kan behandla lättsinnigt. Om du startar en e-företag för första gången, vissa faktorer måste genomföras för för verksamheten att ha en chans att lyckas. Många företag har rusat in och gjort stora investeringar i näthandelswebbplats utan planeringsstadiet och företag har ofta misslyckats. En kombination av några faktorer under planeringsstadiet kan hjälpa dig och din e-handelsplats leverantör producera en webbplats som har systemet och design för att ställa dig upp för framtiden.

Market Research

Oavsett om du öppnar en butik, eller skapa en e-verksamhet, behov marknadsundersökning som skall genomföras i syfte att ta reda på om det finns en möjlighet i marknaden för ditt företag att göra en vinst. Det hjälper om du är särskilt brinner för marknaden man jobbar i men om det inte gör några pengar då dina ansträngningar kommer att förgäves. Marknaden forskning kan ske i form av frågeformulär, professionella råd, grupper fokus eller skrivbord forskning. Hursomhelst detta stadium måste vara grundlig eftersom den kan visa om e-handel företag har en chans att lönsam eller ej.

Målgrupp

När du har bestämt på marknaden du vill att e-handel företag att arbetet måste du ta reda på din målgrupp eftersom det är ett av det viktigaste delar. Detta kan formen utformningen av hemsidan och de produkter och tjänster du erbjuder på näthandelswebbplats samt prissättning av produkterna. Om denna forskning inte utförs då dina konkurrenter kommer att få en fördel och du kan sluta att investera en massa tid och pengar på ett icke-lönsamt företag som bara behov bättre riktning.

Transaktionsprocessen

När forskningsstadiet har genomförs fullt ut och du har beslutat om e-handel leverantören kan bygga fasen börja men den viktigaste uppgiften från din synpunkt är att få betalningsprocessen redas ut eftersom e-handel leverantören kommer att behöva detta att skapa platsen . , Beroende på den betalning gateway du väljer kommer du antagligen behöva ett säljar-ID som du måste begära från din bank. Denna information gör att du kan göra betalningar via din näthandelswebbplats inklusive att ta emot betalningar och bearbetning återbetalningar. Det kan ta lite forskning att ta reda på vilken betalning leverantör som är bäst för din situation.

At Advansys har vi nästan 10 års erfarenhet av att tillhandahålla högkvalitativa, ibland komplexa lösningar för e-handel för en mängd olika klienter både små och stora. Our erfarenhet gör att vi kan ge råd om vad du ska göra först för att skapa en lönsam e-handel lösning. För mer information om e-handel webbplatser och våra andra internet marknadsföringstjänster, vänligen kontakta vår e-handel specialister.

No comments:

Post a Comment