Sunday 20 November 2011

Ta en titt på Samsung I7500

En klass för sig egen

Att mäta 115 × 56 x 11,9 mm, är den nya Samsung I7500 annan förutom företagets växande sortiment av Smartphone-enheter. Det har alla förutsättningar att bli en mobil som är inställd att lämna munnen öppen i förundran inklusive en 3,2 tums AMOLED kapacitiv pekskärm skärm (320 x pixlar 240, 16M färger) och mycket imponerande specifikationer minne (8 Gb internt minne som kan uppgraderas till maximalt 16 GB genom microSD-kortplats; 128 MB RAM). Men vad anger denna Smartphone åt är att det är en av de få mobiler som har sysselsatt Googles Android-operativsystem system - ett operativsystem som har varit tippad att revolutionera det mobila arenan operativsystemet.

Fördelen med att ha Android

Tillbaka i oktober var Allmänheten får sin första smak en Android-mobiltelefon i form av T-Mobile G1. Många människor kommer att säga att Apples egenutvecklade mobila OS finns i iPhone är en av, om inte den bästa på marknaden. Dessa människor kommer sannolikt också överens om att Googles Android OS förmodligen så nära som det blir i form av prestanda och funktionalitet. Denna imponerande operativsystemet gör att användare kan navigera genom Samsung I7500 med lätthet och tillför massor av inbyggda Google-program som Gmail och Google Maps med flera.

En annan fördel med I7500 Android OS att det har en open source plattform. Detta är definitivt ett bra sak för programvaruutvecklare eftersom detta ger dem möjlighet att justera vissa delar av gränssnittet till bättre passar deras behov.

Nackdelen av I7500

Ett av största kritiken mot Samsung mobiler är att de inte har en universell batteriladdare som passar alla sina enheter. Detta innebär att användare som inte kommer att kunna låna en laddare från deras vänner, som också använder Samsung mobiler som förenlighet, skulle bli ett problem (till skillnad med Nokia protokollstandard som har samma laddare för de flesta av sina mobiler). Detta kan visa sig vara en stor fråga som en det är svårt att hitta en kompatibel laddare än den som ingår i I7500 rutan kit.

I fråga om funktioner och funktioner var många människor besvikna över att upptäcka att I7500 inte kan stödja DivX videofiler. Eftersom I7500 har en AMOLED skärm som fungerar särskilt bra med denna typ av videofil, gör det avsaknaden av DivX-kompatibilitet mer av en besvikelse. Ett annat saknas funktionen på enheten är FM-radion är märkligt med tanke på att de flesta Samsungs mobiler har denna motsvarande funktion på bred.

Om du funderar på att köpa Samsung i7500, då Moby1 väl värt ett besök. De jämför mobiltelefoner handlar från en rad olika återförsäljare online. De jämför också mobilt bredband garanterar att du alltid är ansluten.

No comments:

Post a Comment