Thursday 10 November 2011

The Brand New Samsung Jet S8000

Detta är ännu en onödig utöver det redan oskarpa classification of smartphones som i nuläget ändå inte finns någon standard industry definition. Trots detta är mitt all förvirring en mobilenhet som är säker på att imponera sina användare oavsett vad man kanske vill kalla det - Smartphone eller på annat sätt.

På utsidan

Ett gemensamt drag som delas av en rad Samsung-enheter (dvs. Samsung I7500) är att de likt magneter för oönskade fingeravtryck smutsfläck. Detta är förmodligen den enda negativa när det kommer till S8000 design och det är ganska lätt att bortse från när alla andra funktioner upptäcks. Till att börja med, sport Jet S8000 den välbekanta 3,1 tums pekskärm med en 480 x 800 pixlar och möjlighet att visa upp till 16 miljoner färger. Den använder sig av Samsungs egenutvecklade AMOLED teknik som garanterar en mycket bättre grafisk upplevelse för användare med sina pulserande färgskärm. Med en design som är något av de vanliga, är det S8000 livfulla och super tydlig skärmupplösning är vad som skiljer den från alla andra smartphone på marknaden idag.

Prestanda

Bortsett från en helt anpassningsbar användarmenyn gör vad S8000 så imponerande (och kanske liknar den svindlande höjder Apple iPhone) är att det är mycket snabbt och möjliggör en helt flytande och smidig navigering erfarenhet. Det är nästan som att använda en kapacitiv pekskärm, kanske ännu bättre. Det kan troligtvis hänföras till det mycket kraftfulla monster under huven som kommer i form av en Qualcomm 800 MHz processor.

Annan anmärkningsvärt inslag på S8000 är 3D kuben gränssnittet som faktiskt liknar den LG Arena. Men är Samsungs version mycket bättre eftersom det tillåter användare att utnyttja varje kubens sex sidor. Ett särskilt kortkommando som omedelbart öppnas på 3D kuben gränssnittet ger användarna möjlighet att enkelt komma åt sin musik, videos, foton, spel, radion och internet med ett enda klick.

In the End

Få Smartphones ute kunde rival hastigheten och av Samsung Jet S8000. Det är också ett media-centrerad mobil som låter användare att njuta av sin musik, bilder och videor bästa möjliga sätt. The S8000 gränssnitt är också lovvärt med dess integrering av 3D-kuben och Touchwiz teknik. Sammantaget allt är Samsun Jet S8000 går definitivt att ge valuta för pengarna och bör ett livskraftigt alternativ till BILLIGHETSAFFÄR-ett-dussin iPhone.

För mer information om Samsung Jet, besök Moby1 idag och se hur mycket du kan spara på allt detta ny handenhet.

No comments:

Post a Comment