Tuesday 15 November 2011

Spjälsäng säkerhetsnormerna - Vad du behöver veta

Choosing en spjälsäng för ditt barn är den första av många viktiga beslut du gör om ditt barn. Medan shopping för spjälsängen får roligt och spännande det bör också tas på allvar. Varje år många barn skadas eller dödas i sin egen cribs. Spjälsäng säkerhetsnormer har kommit långt under de senaste 30 åren men det är upp till dig som förälder att se till att spjälsängen du väljer att inte kommer att skada ditt barn.

Barnsäng Design Säkerhet

Spjälsängar är utformade med vertikala staplar eller lister för att behålla barnet säkert finns inuti behållaren. Dessa barer kan vara alltför långt ifrån varandra och utgör ett möjligt hot mot barn om de får huvudet fast. Vertikala lister bör inte vara mer än 2 3 / 8 inches isär. Alla nya spjälsängar byggs att uppfylla detta standard, men att vara säker på att du alltid ska mäta spjälsängen.

Hörnstolparna av spjälsängen bör vara högre än 1 / 16 tum ovanför gavlarna. Detta är så att barnet inte kan få en slinga av kläder misstag fångats på ändarna. Välj en krubba utan cutouts på ändarna eftersom dessa kan utgöra ett hot för små händer och fötter för att bli fast. Det översta räls av sidorna på sin högsta läge bör vara minst 26 inches ovanför toppen av madrassen stöd på sitt lägsta läge.

När barnet kan dra sig upp till stående hålla madrassen support på den lägsta inställningen. Du ska sluta använda spjälsängen en gång höjden på barn är mer än ¾ av höjden på de upphöjda järnvägen. Droppen sidor spjälsängen should låsas ordentligt och kräver åtminstone tio pounds av trycket att släppa. Spjälsäng maskinvara bör vara släta utan vassa spetsar och utskjutande kanter.

Spjälsäng Madrass Säkerhet

Madrassen i sig är en annan säkerhetsrisk. Välj ett madrass som passar in precis i spjälsängen. Cribs och madrasser spjälsäng är utformade med särskilda storlekar för detta ändamål. Spädbarn can bli inklämd mellan madrassen och spjälsängen om det finns även ett litet belopp av rum. Använd två fingrar regeln. Om du kan passa två fingrar i-mellan madrassen och krubba utrymmet är för stor och en ny madrass måste erhållas.

Lämna aldrig plast som madrassen när du får den hem. Undvik också att använda plastfolie eftersom dessa kan orsaka en kvävning fara för spädbarn. Välj en fast madrass, så att barnet ligger på topp i stället sjunker in i den. Använd tät sängkläder på madrassen också.

Spjälsäng säkerhet är ett viktigt övervägande vid funderar på att använda en antik spjälsäng. Även om stil kan gå väl med inredningen i rummet ihåg att cribs gjorde före 1974 sannolikt inte följer säkerhetsföreskrifterna. När du handlar för spjälsängen se till mäta alla aspekter av spjälsängen, även de som är helt nya.

De flesta spjälsängar måste monteras hemma. Felaktigt monterade kan göra en annars säker spjälsängen i en säkerhetsrisk i stället. Följ anvisningar helt och alltid testa spjälsängen innan du släpps ett spädbarn inuti. Artikel skriven av Randi Reese bjuder hon ett stort urval av unika Babysängar, inklusive den populära Davinci spjälsängen.

No comments:

Post a Comment