Sunday 13 November 2011

Att välja mellan Samsung S5600 Blade och Sony Ericsson C905

Företagen som Samsung är Sony Ericsson etc. välrenommerade väl märkena som särskilt handlar med telefoner. Återigen, dessa organisationer är i rampljuset för sin storslagna prylar. Här är en korrelation görs mellan de två. I loppet av Samsung S5600 Blade vs Sony Ericsson C905, kan man konstatera att båda är smartphones packade sinne blåser funktioner som kan spänningen en individs sinne med spänning. Dessa kan verkligen skapa oro bland mobilanvändare.

Dessa telefoner är den ultimata källa till underhållning. På fritiden, för mobila användare kan ställa in stereo FM-radio som kommer med RDS-funktion och lyssna vilken radiostation som helst. Dessutom har både inkludera musikspelare som stöder olika format. Så, kan användaren skapa en samling av hans favoritlåt och njuta av spår. Bortsett från alla dessa stöd till olika meddelandefunktioner genom vilka mobila användaren kan interagera med sina nära och kära utan att spendera mycket småpengar. Man kan skapa, skicka och ta emot enkla textmeddelande via SMS-tjänsten. Ett individuellt kan dela bakgrundsbilder, skärmsläckare, video, låtar osv, med sina släktingar och kins genom MMS-tjänsten. Användaren kan vara i kontakt med den yttre världen via e-post. En individ kan ansluta med hans kära och nära och kära utan att ens kalla dem.

C905 levereras med en bild öppningsmekanism. Integreras en åtta megapixel pixel som includes funktioner som autofokus, Xenon-blixt, geo-taggning, bildstabilisering etc. Med sin TV-Out funktionen kan den mobila användaren se bilder samt filmer på stora TV-skärmen. Det omfattar internt minne på 160 MB och externt minne på 2 GB / 8 GB som kan utökas upp till 8 GB via M2. Då det är Samsung S5600 Blade ett lätt pekskärm gadget. Denna manick består internt minne på 50 Mb och externt minne på 4 GB som kan utökas upp till 8 GB som microSD (TransFlash). Dessutom har den inbyggd 3,15 megapixelkamera med LED-blixt, Smile Detection och mycket mer.

Dessa är awesome handenheter som är utrustade med standard laddningsbara batteriet. Dessa kommer med bra batteri backup system. Sony Ericsson C905 stöder taltid på fyra timmar och stand by-tid på tre hundra sextio timmar. Å andra sidan, Samsung S5600 Blad med taltid på två timmar och standby-tid upp till två hundra femtio timmar. En individ behöver inte ladda dessa telefoner och om igen efter varje kort tid.

Båda handenheterna ge bättre anslutningsmöjligheter. Dessa tillåter användaren att surfa internet som fungerar på quad-band GSM-nät. Den avancerade teknik som HSDPA, EDGE och GPRS överföra data med mycket hög hastighet. Massor av filer kan överföras från Samsung S5600 Blade till Sony Ericsson C905 via Bluetooth eller USB utan krångel. Dessutom är dessa kommer med flera Ringsignalfunktion lägen som vibrationer, nedladdningsbara polyfoniska, MP3 osv, ringsignaler.

Dessa är designade av att hålla i åtanke kraven i den ultra nästa generation. På att jämföra Samsung S5600 Blade & Sony Ericsson C905, är det helt klart att båda är tredje generationens smarta telefoner som levereras med kameran, FM-radio, MP3 och många fler. Sedan dessa inkluderar massiva lagringsutrymme och därför mobila användaren kan lagra så mycket data som möjligt. Med dessa kameratelefoner en kan ta stillbilder och spela in videoklipp. Dessa kan skapa kaos bland generationen.

No comments:

Post a Comment