Sunday 13 November 2011

Varför köpa Dryer Mini Bricka

Vet du någon som äger en torktumlare mini bricka? Troligtvis kanske du inte ens har hört talas om något liknande som fanns. Det är grunden en mycket kompakt maskin som är en tvättmaskin och torktumlare kombineras. Människor som äger en av dessa saker är kär i det. Varför? Eftersom det får jobbet gjort effektivt och snabbt. Ni kanske tror den här maskinen inte kommer att rena kläder väldigt bra på grund av sin storlek.

Det enda problemet med en mini tvättmaskin är att om du har mycket kläder att tvätta, måste du separera laster. Skulle du få den här typen av bricka om du har en stor familjen? Jag rekommenderar starkt att du inte gör det. Emellertid om du bara lever själv, sedan mest sannolikt du inte behöver ett stort tvättmaskin. En liten ett gillar mini brickan kommer få jobbet gjort när du bo själv.

Det verkar som dessa maskiner har varit ute ett tag. Det är så liten att det ser ut en leksak. Man måste se det att tro det. The bästa recension som jag fick var direkt från min bästa vän. Han berättade att han är kär i mini tvättmaskin torktumlare. Så snart maskinen slutar att tvätta kläder, kommer det att gå till torktumlaren läge utan att du rör en knapp att växla över.

Han har använt det så länge, och han har inte klagat en gång eller gjorde något att behålla den. Hans gamla bricka var alltid att bryta ned även om det var som ny. Kärnpunkten är att en mini tvättmaskin fungerar lika bra om inte större än vanliga brickor.

Ni kanske inte gillar prislappen så mycket, men du måste inse att du köper två maskiner i en, eftersom det är både en tvättmaskin och en torktumlare.

No comments:

Post a Comment