Wednesday 30 November 2011

Overhead-projektor Köptips

Generellt, människor som går att köpa overheadprojektorer är alla första gången köpare av utrustningen. Har trots allt hur många människor du sett som köper overheadprojektorer på månadsbasis? Det är anledningen till att många människor som går och handlar för dem vet inte vad de egentligen letar efter, och i slutändan får någonting mer eller mindre än vad de behöver. Nå, oroa dig inte här - det är en köpguide om du planerar att få en overhead-projektor för hemmet eller ditt företag.

Overhead-projektor Köpa Tip # 1 - Att välja typ

Den första aspekten av shopping börjar redan hemma, när man har att fatta beslut om vilken typ av OH-projektor kommer du att behöva. Det finns två huvudtyper här - bärbara batterier och stationära sådana. Om du vill att overhead på en fast plats som din presentation rummet eller i ett klassrum, då fast en kommer att göra ganska bra. Men om ditt företag är mycket i farten, då måste du gå för bärbara sådana, trots att de är dyrare. Återigen, kolla hur portabel bärbar OH-projektor är. Kommer du att kunna flytta det helt enkelt från en plats till en annan? De bästa är inte större än en portfölj när de förpackas och lätt kan transporteras som en.

Overhead-projektor Köpa Tip # 2 - Förstå Terminologi

Om du någonsin har köpt en dator, kommer du att förstå hur viktig specifikationer när du går till inköp. Det finns tillräckligt med termer också här och du bör ha en bestämd uppfattning om vad de betyder och vad man vill bland dem. Skaffa väl förtrogna med alla de villkor som deltar så att du vet vad du får på. Läs vidare för att ta reda på om några av de vanligaste termerna kommer du att stöta på.

Overhead-projektor Köpa Tips # 3 - Välja ljusflöde

The ljusstyrka som projektorer ger ut mäts i termer av lumen. Självklart, om ljusflöde är mer, då bildkvalitet att bli ljusare - något som solljus läget på din mobiltelefon. Mängden ljusflöde du kommer behöva beror på villkoren i rummet där du ska använda den. Om du ska mörkna i rummet, sedan ett lågt ljusflöde är nödvändig. Så, hur bedömer ni den rätta sortens ljusflöde? Här är någonting att gå efter - i ett upplyst klassrum behöver du ett ljusflöde på ca 3.000 till 4.000 lumen. Från den kan du bedöma de ljusflöde du kommer att kräva.

Overheadprojektor Köpa Tips # 4 - Ska du köpa en Hi / LO-omkopplare?

Hi / Lo switch är en switch som styr hur mycket ljusflöde i lumen projektorn är. Om du är osäker på ljusflöde i lumen din projektor i början, kommer du att ha bättre förutsättningar med en Hi / LO-omkopplare så att du kan justera inställningarna. Men om du vet utdata du ha, då inte investerar i Hi / Lo switch.

Overhead-projektor Köpa Tip # 5 - Om du får en lampa växlare?

The lampan växlaren är en anläggning i OH-projektor som tillåter två lampor placeras i projektorn istället för en. Detta betyder inte du kommer att använda två lampor samtidigt och få bättre belysning, du kan bara använda en lampa i taget. Det hjälper om du har en lampa utbrändhet mitt i ett anförande. Det är mycket lätt att byta lampor - du behöver bara bläddra en switch. Det är dock inte en nödvändig funktion. Det är mer idealiskt för säkerhetskopiering mitt i en konferens i stället för något annat.

Overhead-projektor handla Tip # 6 - Komma sig rätten Huvuduppsättning

Huvudet församling är benämningen på den grundläggande strukturen i overheadprojektor. , Beroende på vinkeln på projektorn, finns det tre typer av Laserhuvudkomponenter - den singlet, doublet och triplett församlingar huvudet. De är olika beroende på hur mycket vinkel de kan kasta bilden till. Den här Singlet Laserhuvudkomponenter kan kasta bilder till en snäv vinkel, så om du vill placera projektorn ganska nära skärmen, då borde de göra bra. Triolen Laserhuvudkomponenter kommer att kasta bilder ganska längre bort, men du måste se om du behöver så mycket vidvinkel. I allmänhet bör en dubblett Huvuduppsättning göra ganska bra för alla ändamål. Sedan, beroende på strukturen är de också differentieras till öppna och slutna Laserhuvudkomponenter. De öppna Laserhuvudkomponenter är mer benägna att få repor på inre optiska delar, och därför stängd Laserhuvudkomponenter är att föredra. Men du bör veta att det slutna Laserhuvudkomponenter gör städningen av optiska delarna ganska svårt.

No comments:

Post a Comment