Sunday 27 November 2011

Home Office Design - Kontorsstolar

Kontorsstol inte enbart ett ställe att sitta - du kan hitta kontorsstolar på marknaden som ger bort lite känsla, så länge en bekväm plats för arbete. Snygg kontorsstolar får inte vara billiga, men kom ihåg att med det höga priset kommer hög kvalitet. Vad bör du titta efter när få tag på en ny kontorsstol?

Den mest påkostade material för stolar hemmakontor är full-grain eller top-läder. Vad är skillnaden mellan de två? Fullnarvskinn har inte fått någon form av behandling som det, medan toppen av lädret har tagits bort från topp-läder. Båda är nästan de samma i kvalitet - fullnarvigt bara ett hack högre eftersom det fortfarande har sin ursprungliga toppen. Om du vill ge ut intryck av hög kaliber i ditt hemmakontor kan en skinnfåtölj lämnar definitivt det intrycket.

Olika stilar av kontorsstolar, kommer att ge bort en viss stil i ditt hemmakontor. Om du vill känna att chefen på kontoret kommer en tuftade executive stol göra susen. Det finns vissa top of the line stolar tillgängliga som har en futuristisk look, som bungee-back kontorsstolar. De har bekväma bungees som kantar ryggstödet ordentligt med rygg. Om du allt om en enkel, grundläggande stilen stol, prova en armless modell. De är lättare än de flesta stol stilar och ge dig mer utrymme att sprida ut.

Vilken färg på stolen bör du gå till? Det beror helt på vilken stil du är ute efter, eller hur mycket du använder din stol i första hand. Det finns tyg stol där ute som är klädda i många olika ljusa färger, så om du vill visa upp ditt roliga sida, välja en ljus lila eller rött sittande kontorsstol. Rich bruna kontorsstolar avger ett dyrt, sofistikerat utseende. Och naturligtvis kan du inte gå fel med en enkel svart stol. De är vanligtvis det mest praktiska färgval om tyg stolar, men svart läder stolar risk färgning eller bär under en lång tidsperiod. Om du är rädda att ni fläck stolen lätt, går inte med en färg att ljusa och märkbar. Svart tyg skulle vara ditt bästa val.

När du vet vad stilen på stolen som du efter, se till att din stol har följande funktioner för maximal komfort och praktiska:

- Smooth rullande hjul (med möjligt broms) som inte innebär fångst, - Fullt justerbara handtag som låter dig justera sitsen, - Tipp förmågor, - Ergonomiska stöd att behålla kroppens friska, - Höjd gasfjäder för utjämningen och höjd förändring; - Tunga tull metall bas för bästa stödsystemet

No comments:

Post a Comment