Friday 25 November 2011

Färgade Diamond förlovning Ringar

På senare tid har vi alla sett bra exempel på fina färgade ringar diamant engagemang på rika och berömda. Fancy färgade diamanter förlovningsringar har ökat i popularitet ganska dramatiskt under de senaste åren. Ett naturligt fancy färgad diamant är vanligtvis ovanligare än den traditionella vita diamant och detta kommer att återspeglas i kostnaderna.

Fancy färgade diamanter kan variera i kostnad beroende på det faktiska färg, i rosa, svart eller röd, och sedan dess intensitet. Vid sidan av mer traditionella vit diamanter, färgade diamanter delar alla underbara egenskaper som gör dem så perfekt för en förlovningsring sten.

Fancy färgade diamanter finns i mer än bara rosa, gula och svarta. Andra färger är rött, lila, grön, orange, violett, grått, blått, och olika bruna, som ibland kallas champagne och konjak.

Den ovanligaste av de naturliga färgade diamanter är rött, följt av grönt. Ett rosa diamant kommer att bli dyrare en gul. De blå, orange och grön kommer att bli ännu mer kostsamt än en rosa. Svart och brun fantasi färgade diamanter kan faktiskt vara billigare än deras naturliga vit kusiner, och kan vara ett bra val för de par som vill naturliga diamanter med lite färg och mer valuta för pengarna.

Naturlig färgade diamanter kan uppnå sina colorings från flera sätt. De gröna diamanter har utsatts för strålning och samtidigt bildas under jordskorpan. Naturliga orange diamanter få sin färgsättning av förekomsten av kväve och kol. Blå diamanter får i regel sin magnifika färg från innehåller bor, och ingen kväve.

De flesta av de rosa och bruna diamanter är minerade från Argyle diamant gruva i Australien. Färgade diamanter kan också bryts ur Sydafrika, Brasilien och Venezuela.

Oavsett färg på diamanten, förblir betygssystemet samma för prissättning. På den nedre delen av värdet Skalan är den svagaste färg, rör sig genom ljus, fancy, fancy mörkt, och sedan mer önskvärt och värdefullt att vara fancy intensiv, fancy djup och finare levande.

Vissa kändisar med färgade ringar diamant engagemang inkluderar Mariah Carey med rosa, Carmen Electra med svart, och Heidi Klum med en gul, som ibland kallas kanariefågel.

Förlovningsringar med färgade diamanter kan vara ett bra sätt att införliva färgerna, från mycket subtil till intensiv och samtidigt bibehålla den slitstarka egenskaper diamanter själva. Just nu det mest populära av den färgade diamanterna gul. Men, oavsett din favoritfärg finns det kommer att vara en colored diamanter förlovningsring att matcha eller komplettera.

Andy Moquin har tillbringat 20 år i branschen smycken med hans erfarenhet av polerade diamanter, ringar engagemang, vigselringar, ringar och egna smycken design. Han är en skicklig företagskonsult och finns tillgänglig för råd om ämnen som marknadsföring, reklam, varuexponering och turnarounds affärer.

No comments:

Post a Comment