Monday 14 November 2011

Sony Ericsson C905: Skytte är kul

Sony Ericsson har alltid leva upp till förväntningarna hos användarna. Var det och är med eller snygg design ... den har alltid förvånat världen. Företaget har gjort sin plats bland de mammut varumärken som Nokia, Samsung, LG och HTC. Företaget tillverkar flitigt the telefonen så att mobila älskare kan ha mer av tekniken. Varje gång du kan förvänta dig något nytt av det.Även denna gång har Sony Ericsson C905 för oss. Mobiltelefonen är kompakt design med vinklad hörn. Måtten är 104,0 x 49,0 x 18,0 mm och den väger bara 136 gram. Displayen storlek är 2.4 inches med 240 x 320 QVGA-upplösning och stöder 262k färger. Rotera automatiskt funktionen automatiskt roterar bilden på skärmen så snart du byter från liggande till stående läge eller vice versa. Det finns en 4-vägs navigationskontroll med press funktion. Man kan ha rörlig bild som bakgrund på din skärm i ett stand by-läge.

8,1-megapixelkamera med BestPic-funktionen klickar 7 bilder efter varandra i en sekund. Kan du välja det bästa bilden och radera de övriga. För bra bilder i mörka använda BestPic med blixt. Den levereras med autofokus och 16 gånger digital zoom. Kameran anger automatiskt fokuserar på ansikten i ditt ämnen och så snart ditt motiv ler det automatiskt klickar på bilderna. Medan du besöker en plats du kan lägga till taggar med bilder så att du vet var det är taget. Du kan prenumerera på din vän foton blogg för att få feeds från den. Videoinspelning är egentligen mycket enkelt och videolljus gör det möjligt för dig att skjuta i mörka omgivningar också. Oskärpan som orsakas av handrörelser skall fastställas upp av videostabiliseringsfunktion funktionen. Videobloggning stöds också.

Musikspelaren är en viktig del i dessa dagar. Sony Ericsson C905 kommer ihåg your detta behov också. Mediespelaren spelar din musik och video med en lätthet. Den stödjer MP3-och AAC-musik toner. Om du vill ta reda på information om en okänd låt sedan bara spela in en liten klipp av låten. Informationen kommer att skickas till dig med i några sekunder. Kan du välja låtar via CD skivomslag med sånger och lyssna till dem på Bluetooth stereo headset. Tillgång Netfront webbläsare och WAP 2.0 hjälper dig att ansluta till Internet och surfa webbplatser smidigt. Du kan hålla dig à jour med de senaste händelserna genom att få webbfeeds regelbundet direkt till telefonen. Spel är definitivt roligt i den här telefonen. Det finns 3D-spel så att du kan njuta av spel med full djupet. Motion spel ger dig en hög. Du behöver bara flytta telefonen att styra spelet som händer inuti spelen.

You Tube applikation låter dig ladda upp dina skott videor och ladda de som intresserar dig. Google Maps hjälper dig att hålla sig à jour med de områden i staden du besöker. A-GPS och Wayfinder Navigator hjälper dig hitta din väg och nå till din destination i tid. Att ta ut utskrifter kan du direkt ansluta den till skrivaren. Enheten kan användas som modem också. Bluetooth och microUSB kan användas för lokala anslutningar. Wi-fi ger dig tillgång till Internet i ett trådlöst läge. Textmeddelanden, bildmeddelanden, snabbmeddelanden och e-post är alla stöds av den. Huvudkameran kan användas för videosamtal också. Polyfoniska ringsignaler som stöds och det finns en inbyggd högtalartelefon. Det finns andra vanliga funktioner som alarm, kalkylator, kalender, anteckningar stoppur och timer.Sony Ericsson C905 är verkligen en mångsidig mobiltelefon. Man kan inte motstå frestelsen att äger en.

No comments:

Post a Comment