Friday 18 November 2011

Varför skrivbok Sammanfattningar är ett bra Infopreneur Model

Vi leder ett snabbt tempo liv. Allt verkar vara fallet fortare och fortare - och vi gör vårt bästa att hänga med. Det är stressigt. Vi önskar ofta att det var fler timmar i vår tid.

Och det finns infopreneurs vänder det mycket problem till en förmögenhet - genom ge tid-vitamin hungrig publik precis vad de vill ... extra tid! Hur? Genom att sälja dessa boken sammanfattningar.

Hur kan boka sammanställningar hjälpa infopreneurs sälja tid? Tänk en 200 sidig bok. Om det tar dig 4 timmar läsa på 50 sidor en timme, sedan om du kunde få boka sammanfattningar som är endast 25% så länge vill du spara tre timmar med att helt enkelt läsa dem boka sammanfattningar i stället för hela boken.

Boka Sammanfattning - Hur att skriva dem?

Innan du börjar att skriva boken sammanfattningar är det viktigaste att forskningen din marknad. Måste du titta på 2 komponenter

- Som kommer att köpa din bok sammanfattningar - vilka böcker finns för dig att skriva boken sammanfattningar

Marknaden för Bok Sammanfattning

Först forskning marknaden. Om du går efter folk som värderar sin tid, vet hur mycket det vore värt att få en extra timme eller två på sin tid har du en enklare väg. Boka sammanfattningar AE inte en bra produkt för personer med mycket tid på sina händer - som pensionärer eller studenter.

De produkter för Bok Sammanfattning

Därefter tittar du på boken du planerar att sammanfatta. Såvida det är en titel som är attraktiv, redan säljer många exemplar eller har en hungrig skara köpare väntar ivrigt att beställa en kopia, hittar du det svårt att sälja boken sammanfattningar Efter skriver dem.

Pyssel Bok Sammanfattning

När du har avslutat forskning och valt ut ett fåtal titlar att skriva boken sammanfattningar för, ägna tid och ansträngning att läsa dem noggrant. Ta rikligt anteckningar. Se till att analysera som du samlar in data, siktning säden från vetet. När du är klar med forskning, sammanställa de grundläggande principerna i boken till ett kort dokument. Gör det lättläst, underhållande och roligt - utan att förlora något av värde i original.

Säljande boken Sammanfattning

Det finns många olika sätt att sälja bok sammanfattningar. Helst du redan eller har tillgång till den perfekta målgruppen att köpa ditt sammanställningar. Om du inte gör det, kunde du köra marknadsföringskampanjer riktade ditt perfekta utsikter - och lyfta fram det inslag av tid sparas som unika punkten att sälja mer av dina sammanfattningar.

Prissättning din bok Sammanfattning

Din investering att skapa boken sammanställningar omfattar hur länge du använt läsa boken och skriver sammanfattningen. Den nytta du ger är den tid läsarna kommer att spara jämfört med att läsa hela boken.

Faktor dessa 2 saker i ditt prismodell. Det finns ingen exakt regel eller guidebok att följa. Prova olika alternativ och hålla sig till vad som fungerar. Det finns pengar att tjäna med att skapa boken sammanfattningar och säljer dem till tid svalt läsare. Men det finns kritiska saker att få rätt innan du doppa tum - annars kan du slösa värdefull tid på att öva ineffektiva infopreneuring.

No comments:

Post a Comment