Thursday 24 November 2011

Skötselråd för ditt barn stövlar

Ditt barns stövlar är en viktig del av hans garderob. Inte bara de gör dina barn se bra ut och må bra, vilket ger honom den gamla västerländska cowboy känner, gör de också ett bra jobb att skydda ditt barns fötter. Av detta skäl är det enda rätta att du och ditt barn kan ta hand om hans stövlar. Följande är användbara hand tips för ditt barns favorit par skor:

Hur bli av med smuts

Om ditt barn stövlar är tillverkade av läder, vinyl, gummi eller annat vattentätt material är det lätt att rengöra ytan. Bara torka bort med en fuktig trasa och smuts lätt att ta bort. Det är en smart idé att rengöra med rent vatten, eftersom starka kemikalier i vissa rengöringsmedel kan missfärga boot. Om paret är av mocka eller andra material som inte är vattentät, det är bäst att använda en sko borste att bli av ytan smuts.

Hur tar man bort inbäddade smuts

Förebyggande alltid bättre än att bota som de säger. Det är därför att undvika svåra att ta bort smuts eller fläckar på boot är det alltid bäst att du rengör starta direkt innan de sätter in Men om skadan har gjort och det tog veckor innan du kan rengöra starta upp igen genomförandet av några Sadel Olja kan göra susen i att bli tuffa smuts. Denna olja kommer inte bara stöd i att ta bort smuts men också ett skyddande lager olja på boot.

Hur ansöker man starta balsam

Tillämpa en läder balsam för din barns boot kommer att se till att det förblir mjuk och hindra den från att torka ut. Gör balsam ansökan åtminstone en gång i veckan och gör det genom beläggning boot med två separata tunna lager. Det är bättre än att ha en tjock päls.

Hur man gör stövlar vattentäta

Boots särskilt de som är gjorda av högkvalitativt läder är vattentäta men du måste ändå ansöka vatten beskyddare till bagageutrymmet så att vatten alltid kommer att köra av uppstart och inte absorberas av lädret.

Hur till polska

En blank par stövlar kommer säkert att glädja dina barn och gör sitt par alltid ser ut helt nya. Dock bör polering inte göras alltför ofta. För att få hans stövlar glittriga gång ett tag, använder kräm lack och glans trasa.

Hur torka en boot

Efter rengöring ditt barns boot eller efter det fick indränkt i en vattenpöl, lufttorka ditt barns boot. Man kan också lägga den i en stöveltorken om du har en. Ett startarkiv tork är effektiv vid torkning bagageutrymmet utan att förstöra lädret. Torka aldrig ditt barns boot placera den nära en värmekälla som ett kök för detta kommer att skada starta materiella.

Rengöring ditt barns stövlar ska inte kännas som en syssla med dessa användbara tips. Och efter ett tag kan du börja lära ditt barn det korrekta sättet att ta hand om hans stövlar så han kan göra det på egen hand så småningom.

För mer tips och information om Kid's cowboystövlar, kolla rockytopleather.

No comments:

Post a Comment