Friday 11 November 2011

Samsung M7600 BeatDJ leva upp till förväntningarna

Företagen såsom Nokia, LG, Motorola etc., har att göra i smartphones. Alla dessa märken ger hård konkurrens med andra befintliga. För att överleva i denna mördande marknad varje företags komma med nya stilfulla mobiltelefoner. Samsung angett för i mobiltelefonen arena med Samsung M7600 BeatDJ. Denna gadget idealisk för alla de användare som galen i musik. Det är en superb apparat som är packad med awesome uppsättning tillämpningar som kan skapa oro bland de ultra nästa generation.

Detta är en bra ser 3G smartphone. Det övergripande storleken på denna handenhet är perfekt och så det blir lätt ryms i en hand. Det är en lätt manick som väger 99,7 gram samt åtgärder 112 mm långa 51 mm i bredd med 13,9 mm djup i dimensioner. Dessutom den Samsung M7600 BeatDJ finns i tilltalande svart färg. Det har brett 2.8 inches AMOLED kapacitiv pekskärm som visar cirka 16 miljoner färger med upplösning 240 × 400 pixlar. Det kommer med accelerometer sensor vilket gör den här handen mer användarvänliga karaktär.

Denna smartphone är utrustad standard uppladdningsbart batteri. Det ger taltid på fyra timmar och trettio minuter. Dessutom stöder den standbytid på tre hundra timmar. Den mobila användaren behöver ladda den efter varje kort spännvidd av tid. Den kommer med spännande dokumentvisare funktion genom vilken man kan läsa filerna som stöder MS Word, MS Excel, PowerPoint och PDF. The BeatDJ M7600 innehåller många musikfunktioner. Denna musik Telefonen levereras med Beat DJ ansökan. Med sina pekskärm musikkontroll funktionen kan en individ styra den här telefonen bara genom en enkel knapptryckning. I den fria tiden kan användaren enkelt ratta in radion som kommer med RDS-funktion. Bortsett från allt kommer den här apparat med handsfree-högtalare genom vilken man kan prata med andra utan att ens hålla den.

Med den inbyggda 3,15 megapixel kamera, kan användaren fånga hans oförglömliga ögonblick i form av stillbilder eller färgade filmer. Denna digitalkamera Telefonen levereras med hög upplösning, autofokus, LED-blixt, geo-taggning mm ansikte och leende upptäckt funktionen garanterar den enskildes för hög kvalité och klara bilder. Den mobila användaren kan njuta av inspelade videor med att spela dem i videospelare som stöder olika format.

Detta fantastiska Handenheten levereras med massiva lagringsutrymme anläggning. Det handlar om minne på upp till femtio megabyte. Dessutom har den plats för minneskort. Man kan alltså expanderar enkelt det interna minnet upp till sexton gigabyte genom att sätta microSD (TransFlash). Frånsett allt ger det bättre anslutningsmöjligheter. En individ kan ladda upp och ladda ner massor av filer från Samsung M7600 BeatDJ till någon annan mobiltelefon. Det gör det möjligt för användarna att surfa Internet som fungerar på quad-band GSM-nät. Den uppgraderade teknik som HSDPA, edge och gprs öka dataöverföringshastighet mycket snabbare.

Denna fantastiska smartphone gör att användaren kan kommunicera med andra via olika meddelandefunktioner. En person kan vara i kontakt med andra via e-post. Man kan skapa, skicka och ta emot enkla textmeddelanden via SMS. Dessutom kan mobila användare dela bilder, låtar, videor, bakgrundsbilder etc via MMS. Alla dessa applikationer gör kommunikationen mer underhållande. Samsung M7600 BeatDJ är ett fantastiskt mobiltelefon som kan skapa kaos bland de snabbväxande generation. Denna smartphone är bäst för musikälskare. Den uppfylla huvudsak alla de krav den högteknologiska användare.

No comments:

Post a Comment