Thursday 24 November 2011

Bana som Bröllop Ringar för Affordable Bling

Pave uppsättning ringar blir allt populärare. Vigselringar set med bana diamanter ser fantastisk ut slitna solo-och kan också göra en perfekt komplement till flera förlovningsringar.

Vad är en bana inställning? Pave uppsättning ringar är de som brukar se ut de täcks, eller täckt i diamanter. Stenarna hålls i takt lilla pärla inställningarna, som om de är av vitmetall tenderar att smälta in med gnistrar. Bana A bröllopet band kan bestå av en rad med diamanter eller flera rader beror på bredden på bröllop bandet.

Diamanter i en uppsättning bana bröllop band kan alla vara lika till storlek, eller kan sättas runt en större centrum sten.

Pave vigselringar kan ha ruter ställa hela vägen kring bandet, som i en evighet stil ring, eller så kan de bara köra över toppen och på sidorna. Ju mer diamanter vigselring innehåller, desto mer ringen kommer att kosta.

Mindre diamanterna kommer att bidra till en mer kostnadseffektiv vigselring och många brudar föredrar detta utseende den kan vara mer känslig och mousserande över en miljö med större stenar som är enklare att se som enskilda stenar. Tiny diamant chips som används på detta sätt är ofta kallad mikro-bana inställningar.

Medan vit diamanter ser fantastisk av platina, palladium, eller vitt guld, rosa bana som diamanter kan se lika fantastiska i steg guld. Det säger sig självt att en bana inställning omfattar för närvarande populära gula diamanter kommer att titta sensationella in i gult guld.

Vigselringar använda bana inställningar behöver inte bara vara en enkelt bröllop band. Pave inställningar kan även användas på böjda vigselringar och sammanflätade band. För ännu mer effekt att bana som diamanter kan också ställas in längs kanterna av vigselring, men denna stil är nog mer lämplig för en fristående vigselring. De som vill stapla their bana ringer kan välja en stil med en mjuk kant att minimera gnidning mellan ringarna.

Pave uppsättning ringar kan vara en överkomlig alternativ för dem vill ha många glimten eller bling i sin vigselring. Antalet och storleken på diamanter används i vigselringen kommer att påverka väsentligt det slutliga priset.

Andy Moquin har tillbringat 20 år i branschen smycken med mycket av sina erfarenheter i polerade diamanter, förlovningsringar, vigselringar, ringar och egna smycken design. Han är en skicklig affärskonsult och finns tillgänglig för råd i ämnen som marknadsföring, reklam, varuexponering och turnarounds verksamhet.

No comments:

Post a Comment