Wednesday 16 November 2011

Perfekt Armband Choice för den moderna kvinnan är den Pandora

Idag trend av smycken rör sig bort från tung guldsmycken och formgivare insamling. Numera människor föredrar eleganta, handgjorda smycken föremål som inte är endast tillgängliga till rimliga priser men också se snygg och attraktiv. Pandora berlockarmband faller under denna kategori och är avsett för de moderna kvinnan av i dag. De består av vackra Pandora pärlor utformad med Murano-glas och andra iögonfallande material. Det bästa med dessa armband är att de kan skräddarsys efter sina behov och budget och som gör dem ännu mer önskvärt och det perfekta valet för alla tillfällen.

The charm är utformade så att personer uttrycka sig genom en unik och älskvärd språk. De kan ha så många berlocker som de vill med varje föreställande ett kapitel i deras liv. Kvinnor och flickor i synnerhet gillar detta koncept, eftersom de tenderar att komma ihåg var speciell händelse i detalj. De gillar att associera olika saker med den speciella dagen som påminner dem om händelsen. Charms kan användas för att uppfylla denna önskan i ett fascinerande sätt. Ett komplett set med individanpassade armband kan bäras vid speciella tillfällen och kan ges bort som minnesvärda presenter till dina nära och kära.

När det kommer till armband Pandora berlock kan många olika berlocker och pärlor utses. Allt från höga och unika pärlor kvaliteten emalj att fint detaljerade fancy sten berlocker, dessa ornament kan öka skönheten i alla smycken artikel. Fancy sten charm består av färgat ädelstenar som akvamarin,, safir, rubin, rosa CZ, etc. De är ibland också prydd med små diamanter som ökar deras charm och värde. Många av dessa charm är formade som olika föremål som handväska, hjärta, blomma och kors. De kan användas för att skapa något dyrt men ändå mycket vacker och iögonfallande armband.

Nowadays alfabetet charm ökar i popularitet eftersom de ser mycket original och kan användas för att skapa högst personliga armband. Pandora berlock med bokstäverna A, B, C och så vidare ingraverat dem ser väldigt trendigt. Sterling silver och 14k guld vanligen blandas i denna typ av charm att skapa ett annorlunda utseende. Ett sådant charm är tillgänglig för $ 80, vilket är rimligt för en hållbar och ursprunglig charm gillar detta. Emalj pärlorna är lite billigare med varje berlock kostar $ 40 eller $ 45. Andra charm i kategorin av blommor och natur är också mycket iögonfallande och speciell.

Solid Gold berlocker i denna kategori pris på $ 300 och mer. Vissa av dessa charm är formade som blommor med en diamant eller CZ sten i mitten. På samma sätt, en guldring av blommor och Pandora måne & stjärnor charm är mycket vackra. Pandora bukett, Saturnus blomma, liten blomma med guld centrum, snäckskal, blomma boll pärla och guld tulpan med hängande pärla pärla alla är ganska fascinerande. Alla är autentiska skapelser av Pandora smycken och finns tillgängliga online för inköp. De varierar kraftigt i pris beroende på material som används och deras storlek.

Pandora berlockarmband kan också skapas med hjälp av symboler och former charm. Ängel av hopp, känslan svängig, förgyllda bur, ädla minne, nyckeln till mitt hjärta, barnvagn, evig frukt, kärlek och kramar, och fotboll är några av de värt att nämna charm i den här kategorin. Den dyraste av dessa charm är 14K guld bukett, som är prissatt på $ 395. Du kan också hitta prisvärda charm sterling silver i denna kategori för så lite som $ 20 styck. Beroende din stil krav och budget du välja olika berlocker för din vackra armband och bär den på fest.

No comments:

Post a Comment