Tuesday 29 November 2011

Kudden Klipp Diamond förlovning Ring

Kudde diamant förlovningsringar alltmer populära eftersom fler celebriteter visa dem deras förlovningsring. Två av mer kända mottagare av dynan diamant engagemang ringen Ashlee Simpson och Kevin Jonas nya fästmö Danielle Deleasa.

Ett dyna diamant kan vara en något mer romantisk version av en kvadrat eller smaragd diamant. Detta beror på att diamanten är skuren på ett sådant sätt att det visas lite mer avrundad (som en kudde, därav namnet), och lite mjukare i kanterna. Ett dyna diamant kan likna en kvadrat eller rektangel, men kommer alltid att ha avrundade hörn.

Kudde cut diamanter fungerar väl i vintage stil, geometriska centrum inställningar att vi har sett mer av i de senaste åren. Dessa diamanter ställas in ensam med en gaffelspets-stil, eller kan omges lika vackert med mindre diamanter eller stenar accent.

Kudde diamanter kommer endast att ha cirka 60 fasetter, på grund av att det i äldre tider de klipptes på ett särskilt sätt så att gnistra bästa i levande ljus. Nowadays, nutida skär diamant har ett större antal aspekter, vilket leder till mer bling och glitter totalt. Ett luftkuddetryck diamant måste vara relativt fri från inneslutningar, och måste vara en bra färg att kompensera för färre antal facetter. Ingår diamanterna bör inte användas för kuddslipad som brister blir lättare att plats än med andra skär diamant.

Kudde diamanter först blev populära i slutet av 1800-talet och början av 1900-talet och kan fortfarande hittas i antika förlovningsringar. Ibland kan dessa diamanter fortfarande omtalades med äldre namn som levande ljus och kudde diamanter.

Kudde diamant engagemang ringar kan ett utmärkt förlovningsring val för dem som älskar antika ringar stil engagemang. De är också idealiskt för dem som söker en mjukare eller mindre geometriska version av torget och rektangulära Inställningar. Kudde diamanter utmärkta ringar patiens engagemang. Diamantöga skär kan se precis lika fantastiskt med ett vanligt, jobbat, eller bana som band.

Kudde diamant förlovningsringar kan köpas genom kvalitet samtida och egendom juvelerare.

Andy Moquin har tillbringat 20 år i smycken industrin med hans erfarenhet av polerade diamanter, ringar engagemang, vigselringar, ringar och egna smycken design. Han är en skicklig affärskonsult och är tillgänglig för rådgivning om ämnen som marknadsföring, reklam, varuexponering och turnarounds verksamhet.

No comments:

Post a Comment