Saturday 19 November 2011

Samsung C3050 Snygg och prisvärt

Den snabba generation är starkt beroende av de mobiltelefoner att hålla ihop. Nu, alla önskemål om en elegant mobiltelefon tillsammans med uppgraderade funktioner. Dessa smarta produkter hjälper användarna en hel del användbara program. Samma kan sägas om Samsung C3050 som kommer med många användarvänliga funktioner. Bortsett från detta, är kapabla gadget scores hög med det ser ut. Handenheten ser extremt bedövning i elegant svart färgat hölje. De 2 inches tft färgskärm visar 65 k färger och har upplösning på 120 x 160 pixlar. Dessutom till det, väger apparaten endast 86 gram med måtten 97 x 47,3 x 14,9 mm och kan utföras överallt med stor lätthet.

Den användarvänliga gadget tar hand om bildfunktioner och kommer med en VGA-kamera som är kapabel att fånga fortfarande liksom rörliga bilder. Med upplösning på 640 x 480 pixlar, the inbyggda kameran assures god bildkvalitet. Videoklippen kan spelas upp i en videospelare som stöder MPEG4 & H.263 format. Förutom detta är C3050 lämplig för musikälskare alltför. Den inbyggda MP3-spelaren i telefonen gör det möjligt för användare att njuta av sin favoritmusik när de vill. Dessutom behåller vanligt inslag i FM-radio, komplett med RDS användarna upptagen och ger dem möjlighet att få inställda på olika spår genom bläddra genom olika frekvenser.

Den nya ålder telefoner kommer med bra anslutningsmöjligheter funktioner och den här enheten är inte annorlunda. Liksom andra Samsung mobiler är detta gadget också avsett att stödja inbyggda WAP 2.0 XHTML webbläsare som garanterar enkel tillgång till Internet. Dessutom kan användare dra nytta av Bluetooth-teknik som underlättar trassel delning av data och filer med andra kompatibla enheter. Förutom detta kan användarna också dela data med vänner, tack vare USB-port.

En effektiv produkt från huset för Samsung är fylld med utmärkta meddelandefunktioner. Skapas av användarna själva skicka och ta emot meddelanden i form av SMS, MMS och e-postmeddelanden. Gadgeten stöder också användbar funktion i automatisk textigenkänning. Den eleganta Enheten är utrustad med en monteras laddningsbart batteri som ger 7 timmars taltid och 340 timmar passningstid. Även om marknaden för mobiltelefoner är översvämmad med otaliga produkter men Samsung C3050 har en bestämd plats. Den användarvänliga Handenheten är en blandning av stil och förmåga och håller användarna ockuperade hela tiden.

No comments:

Post a Comment