Thursday 24 November 2011

Samsung S5600 Blade vs HTC Touch Cruise 09 - Prylar Premium Leverera fantastiska prestanda

Dessa två modeller ger definitivt en nacken till halsen konkurrens till varandra som de kommer packad med bra funktioner tillsammans med löfte om att ge en spektakulär föreställning. Samsung S5600 Blade är ett elegant ser smarta 3G gadget som ser ganska häpnadsväckande i sin svart hölje. Display-funktionen låter imponerande som dess 2,8 tums TFT pekskärm visar 16M färger som gör det möjligt att ge sitt användaren den sanna bildkvalitet.

This Smart Device scores ganska bra från den underhållning aspekt som kommer lastat med spännande funktioner som musikspelare, Java-spel och FM-radio. Utförande av stereo FM-radio är imponerande som du kan spelar låtar från olika radiostationer som finns i området. Ljudutgången på den här enheten är verkligen fantastiskt som det använder DNSe (Digital Natural Sound Engine) teknologi som ger ett klart ljud utan störningar. Ett annat slående inslag i den här enheten är dess extremt upplösning 3,1 megapixel kamera som ger en skarp bildkvalitet med sin kraftfulla förstärkning verktyg som LED blixt och leendeavkänning. Förutom detta tar fantastiska bilder med förekomsten av LED-blixt, även om bakgrunden ljus är inte korrekt. Dess inbyggda kameran stöder videoinspelning kapacitet och göra det möjligt för användarna att göra uppspelning av videosekvens på sina telefoner

Å andra sidan om vi jämför detta Smart Device med HTC Touch Cruise 09 then här enheten även levererar till pari prestanda. Touch Cruise 09 har en mycket glamorös överklagande på grund av sin konstnärliga utformning och prydligt definierade navigeringskontroller. Komma i en fängslande svart färg, displayen kvalitet mycket slående som dess 2,8 inches TFT pekskärm ger en häpnadsväckande upplösning på 240 × 320 pixlar som ger sina användare den sanna bilden kvalitet. This 3G-enhet scores massiv punkter när vi talar om dess nytta aspekt som kommer lastat med intressanta funktioner som GPS, pocket kontor, Wi-Fi samt användarvänliga verktyg som TouchFLO fingrar navigation och handskrift.

Liksom sin konkurrent S5600 Blade denna enhet för inte besviken på underhållning nivå som du kan utforska några fantastiska funktioner som 3,2 megapixel kamera, ljud-och videospelare. Båda dessa 3G Prylar ståtar med fantastisk anslutningsmöjligheter funktionen eftersom de är beväpnade med kraftfulla verktyg som GPRS, EDGE, Bluetooth och USB som möjliggör smidig dataöverföring och effektiv bläddring. Det är liten skillnad mellan dessa båda prylar när det gäller deras lagringskapacitet medan Touch Cruise 09 levereras med en imponerande 256 MB minne, å andra sidan Samsungs S5600 Blade butiker 50MB minne som är utbyggbart ytterligare upp till 4 GB. Båda dessa gadgets lovar att leverera till parikurs prestanda vilket ger användarna en underbar kommunicera upplevelse.

No comments:

Post a Comment