Sunday 6 November 2011

Användbara Tips om att välja Antik Rings

En antik ring återspeglar arbete av rent konst. Den skildrar de odlade och raffinerade smak av sin ägare. These ringar överdådigt utformade och det är ganska svårt att uppnå ett sådant intrikata detaljer nuförtiden. Dagens vanligt band och stift inställningar förlovningsringar är ingenstans i närheten av den antika artisanship of Yester år så de kommer alltid att värderas och uppskattas.

Den antika förlovningsringar, som är mest önskad dag, från slutet av viktorianska eran hjälp på 1940-talet, Edwardian era. Ringar från olika epoker återspeglar olika attribut i enlighet med deras tidens stil och design.

Det finns fyra egenskaperna hos antika ringar som bör hållas i åtanke innan du köper den. Dessa är karatvikt, klarhet, färg och klipp.

Storleken och karatvikt av diamant utgör en stor del av priset. Det är en vanlig trend nu att förlovningsring ska ha en diamant som i. Så är diamant ädelstenen efter en förlovningsring nuförtiden. Priset kommer att stiga i takt med att storleken på diamanten höjningar. Under 1930 och 1940-talen var diamanter som i vitt guld fyrkantiga lådor som frikostigt höggs att göra diamant större. Det skulle ge känslan av en större diamant för priset av en mindre.

Klarheten i diamanten är en annan viktig egenskap hos den antika förlovningsringar. Ju tydligare diamant, desto mer priset kommer att bli. Tydligheten i diamant har en direkt inverkan på priset. Vissa mellanlagerplagg talet smycken tillverkare som Keepsake aldrig äventyras om kvaliteten av diamant i sina ringar. De använde högsta kvalitet diamanter dubbdäck i sina förlovningsringar. De hade aldrig ställa en dålig ädelsten i sin ring inställningarna.

Färgen på diamanten är det personliga valet av en individ. Den bör väljas ut enligt sin egen smak. Tidigare i talet ville folk diamanter återspeglar regnbågens färger. I denna tid, var diamanter mestadels mjukt rosa, gula eller med gröna nyanser. Scenariot nu har ändrats helt. Människor föredrar vit och färglös diamanter i dag eftersom de anses mer chic och trendig. Så med dina personliga preferenser kan du välja färg på ditt eget val i diamanter för din förlovningsring.

Snittet av diamanter i tidigare epoker inte kan jämföras med modern standard. I dessa tider, var diamanter manuellt hand, vilket skulle ta mycket arbetskraft och tid. De var skära mycket mjukt och föreföll ha en elegant känsla. Dessa dagar, diamanter av lasrar som förbrukar mindre tid och ansträngning. Det övergripande utseendet på diamanter i gårdagens var väldigt mjukt och romantiskt som attraherar ett stort antal människor idag.

Den viktigaste aspekten av antika förlovningsringar är att du inte behöver betala för hantverket. Även om du försöker hitta någon att imitera den ursprungliga antik design av ringen, skulle arbetskostnaderna bli extremt hög och fortfarande effektiva resultat inte skulle uppnås. Så det skulle vara en totalt slöseri att investera dina pengar i något som inte skulle bli som du vill ha det.

Vid valet av en antik ring beror helt på din smak och stil. Det viktiga är att hålla alla de ovan nämnda aspekterna i åtanke. Vissa människor kan inte bedöma kvaliteten på diamant och känner inte av den inre detaljerna i det. Du bör välja den bästa antik ring för ditt engagemang. Den skulle inte enbart lysa upp din dag, men skulle också göra dig säker i framför din älskade en.

No comments:

Post a Comment