Tuesday 8 November 2011

Fem skäl ett smyckeskrin är bättre present än en bil

Du först kanske tror detta begrepp är rent ut sagt idiotiskt. Naturligtvis någon kvinna skulle hellre få en helt ny bil som en gåva än ens de mest lyxiga trä smyckeskrin. Men när du kommer ner till detaljer, ser du snabbt varför ett smyckeskrin är en bättre present än bil. Här finns 5 skäl till varför detta är sant.

1) ett smyckeskrin är lättare att Wrap

Som alla kan se, är även en stor smycken armoire lättare att linda än en ny bil. Med en ny bil, är det enda du kan göra sätta en rosett på den och låt den oöppnade (och det är just tacky). Ett smyckeskrin, däremot, kan lätt slås in med ganska papperet eller placeras i en dekorativ gåva väska. Och är inte vacker omslagspapper och presentpåsar vad semester och födelsedag är alla om?

2) ett smyckeskrin inte kostar $ 2.500 + ett år att Operate

Chansen att du redan äger minst 1 bil och nu spenderar allt från $ 30 till $ 100 i veckan bara att behålla den i rörelse. Vad roligt är en gåva som kostar pengar i det långa loppet? Ett träbord eller läder smyckeskrin kostar dig en sak att upprätthålla. Det är sant, din fru / flickvän / kompis / dotter / syster skulle nog vilja tillbringa $ 100 i veckan på smycken, men åtminstone i slutet av veckan kommer hon fortfarande har $ 100 värde av smycken i det (i stället för bara rök och en tom bensintank).

Tre) ett smyckeskrin har en lägre chans att få skadats av en Renegade Varukorg

Om du köper ett smyckeskrin, är chansen att det kommer att placeras på en säker plats i ditt hem borta från eventuella faror och skador i all evighet. Men med en ny bil, det första dina fru / flickvän / kompis / dotter / syster kommer förmodligen att göra är att ta det från din trygga och säkra garage / uppfart och stack det i farliga gator och vägar där dåliga drivrutiner, moder natur , och som drivit kundvagnar kan ha sin väg med det (behöver man säga mer?).

4) ett smyckeskrin inte medför våldsamma vredesutbrott på motorväg

När var sista gången ett smyckeskrin fick dig att blinka obscena gester mot någon eller skrika okontrollerat på en person du inte ens känner? Såvida du inte har en historia av psykisk sjukdom eller en djup seeded hat mot allt som rör till lämpliga smycken lagring, är svaret förmodligen aldrig. Som du kan se, som utgör en älskade med en ny bil är i princip säger att du inte skrika eller svära nästan tillräckligt på måfå människor. God Jul!

5) Du kan faktiskt råd med ett nytt smycken fält

Om inte ditt efternamn är Clooney, Hilton, eller Gates, är chansen du verkligen inte har råd att köpa en ny bil till din älskade. Så mycket som du skulle vilja ge din fru / flickvän / kompis / dotter / syster en ny bil att visa henne hur mycket du bryr dig, skulle en ny bil lead bara missade bil betalningar, återtagande, och kanske äktenskapsskillnad / upplösning / disownment. Ett nytt smyckeskrin, å andra sidan, kostnader tiotusentals dollar mindre än en ny bil och är fortfarande en lyxig present att en kvinna skulle uppskatta (om inte hon har en djupt rotad hat mot allt som är relaterat till lämpliga smycken lagring).

Lisa Becker är en ivrig smyckeskrin samlare och skriver för Smycken Boxes 123: Shop för en perfekt, Kvalitet smyckeskrin. Hennes sakkunskap vad gäller smyckeskrin ger en inblick i en värld av smycken lådor och Armoires.

No comments:

Post a Comment