Monday 7 November 2011

Hitta ett billigt lcd-tv och säkert hand om att Old TV!

Att hitta en bra billig LCD-tv kan ta lite forskning, men när du gör tycker att otroligt HDTV, vad är det du tänker göra med den gamla analoga tv? De miljömässiga riskerna med gamla TV-apparater och andra elektroniska avfall bryts ned med tiden. Oavsett om du bli av med gammal analog tv, som innehåller stora mängder bly i katodstrålerör eller ersätter en platt LCD-tv, som inkluderar giftiga kvicksilver, bortskaffar det ordentligt avgörande för miljön säkerhet. Den goda nyheten är att dina val på att minimera eventuella miljörisker har förbättrats.

Först kan du försöka sälja eller skänka den gamla uppsättning. Det finns gott om webbplatser dedikerade till återförsäljning eller skänka elektronikens, en plats som nyligen har fått en hel del popularitet för bli av med gamla TV är Freecycle (Freecycle).

Om inte det jobbet åt dig, kolla om din stad tillåter invånare att släppa av sina nuvarande elektronik genom säker deponering service. Vissa städer erbjuder denna gratis. Dock kan lämning evenemang kräver en längre kör till en avlägsen trash-omlastningsstation och får inte hända varje vecka. Så ring ditt lokala Regeringens återvinningsmål kontor för mer information eller kolla på deras hemsida.

Säkert bortskaffande tjänster bryta ner din TV säkert, men de flesta kan ta ut en liten avgift på $ 10 och $ 20 en uppsättning för denna tjänst. Du kanske kan sänka dina kostnader, om du använder en butik eller en tillverkares återvinna program. Till exempel, Best Buy (BestBuy / återvinning) kommer att godta två objekt från ett hushåll per dag, de debitera $ 10 för de flesta TV-apparater, men till skillnad från de flesta butiker, de erbjuder en $ 10 kan lagra gåva i gengäld.

Att hitta de bästa LCD tv handlar på din nya HDTV var svårt nog, därför betala mer pengar bara bli av din gammal TV? Tja ett annat alternativ som de flesta människor inte känner till är att många av samma tillverkare som sålde du din nya billiga LCD-TV kommer att ta tillbaka sina gamla elektroniska varor gratis på angivna platser, föremål från andra leverantörer också godkänns för en liten avgift . Toshiba Sharp har Panasonic LG Samsung, Sony och andra har satt upp här typen av program för återvinning som finns i detalj på sina hemsidor.

Om du bara vill hitta en område nära dig med minsta besvär erbjuder MyGreenElectronics en verktygswebbplats kör som erbjuder en sökbar databas med tjänster där du lätt kan hitta närmaste deponi i närheten av ditt postnummer.

Innan du bli av med din gamla TV se till att du har hittat en bra affär på en billig LCD-tv när rabatter erbjuds. Du kan spara pengar när du söker på nätet för kuponger och reor för LCD-TV erbjudanden under hela året!

No comments:

Post a Comment