Friday 4 November 2011

Hur Internet bankinstitut sätts upp

Betrakta alla internet banker tillgängliga för affärsmöten. En del är upplagda av storföretag och vissa är små företag. Även om du kanske aldrig vill ställa in en operation internetbank själv, är det upplysande att titta på processen.

Den första ordern för sin verksamhet att samlas en grupp om minst fem personer att organisera företaget internetbank. Dessa människor kommer att ligga på styrelsen, och en av dem bör vara VD för banken. De fem, eller fler människor kommer att bli intensivt engagerade samman till arbetsgång banken.

När gruppen har slutit sig samman, måste de välja ett namn för deras internet bank. De måste vara mycket kräsen när det gäller deras namn. De kommer att vill att namnet ska vara lätt att komma ihåg. Det skall catchy och ha en fin ring till det.

En annan faktor med namnet gör det original. Få ett namn som också kan användas som ett domännamn är att föredra. Dessutom måste namnet passera strikta riktlinjer för sin likhet med andra banker och internet bankinstitut om det är för likt, kommer banken grundarna inte kunna erhålla ett varumärke för det.

För att få ett namn varumärkesskyddad, de bara måste gå till US Patent and Trademark Office. Det finns bara ett formulär att fylla ut. De anser det med en avgift och vänta på godkännande. Ibland måste de göra ett mål för sitt varumärkesskyddade namn. Detta sker genom e-post. Om allt går bra kommer internetbank namn snart deras.

Den grupp av investerare kan nu gå till webbhotell och att starta en webbplats som kan nås offentligt. Att göra webbplatsen, är proffs behövs. Webbplatsen är, såvitt konsumenten berörda, hjärtat av Internet bankverksamhet.

Den professionella webbplats designer bör utforma en webbplats internetbank med högsta säkerhet. Detta inkluderar funktioner som 128-bitars kryptering, Secure Socket skiktning, och tillräcklig brandväggar.

För konsumenten föredrar i bruk, det finns andra överväganden att göra en hemsida internetbank också. Det ska vara iögonfallande att ta in de mest kunderna. Den bör också vara lätt att ta sig runt på webbplatsen. En annan faktor är brott mot upphovsrätten. Det måste konstateras att ingenting är direkt kopieras till webbplatsen.

Gruppen bildar nu sin stadga. Det måste ansöka om internetbank charter via myndigheten i Comptroller av valuta (OCC). Detta är en utdragen process och innebär en enorm mängd pappersarbete och information.

Ett annat sätt är att ta över lager i en befintlig bank och sätta i en förändring av charter med OCC. I vilket fall kommer OCC ge styrelsen råd om hur man bäst lämna in sin ansökan att stadgan om deras Internet bankverksamhet.

OCC utvärderar all information på internet bankpartnerna har satt ihop om deras ekonomiska situation och deras föreslagna politik bank. Därefter, om den OCC ger en stadga, är banken beredd att öppna sina virtuella dörrar.

Terry Detty finner Pressmeddelande Distribution och pressmeddelande Tjänster sin passion. Förutom marknadsföring, tycker han att läsa och ibland går ut på en kort promenad. Hans senaste intresse är en ny e-postmarknadsföring program han har använt.

No comments:

Post a Comment